Amenda uriașă primită de o femeie din Timișoara care a incendiat un cărucior pentru copii

Amenda uriașă primită de o femeie din Timișoara care a incendiat un cărucior pentru copii
Sursa foto: Directia Generala Politia Locala Timisoara / Facebook

O femeie din Timișoara a fost amendată de Poliția Locală cu 30.000 de lei deoarece a dat foc unui cărucior pentru copii, existând riscul ca focul să se extindă.

Amendă uriașă pentru arderea unui cărucior

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează periodic patrulări în cartierul Kuncz pentru prevenirea faptelor prin care se încalcă legislația referitoare la păstrarea curățeniei, depozitarea de deșeuri și chiar arderea acestora, aspecte reclamate de zeci de cetățeni care locuiesc în cartier.

În cadrul unei astfel de patrulări preventive, desfășurată în cursul zilei de ieri, a fost depistată o persoană care a dat foc unui cărucior de copil pe un teren viran de pe Strada Zefirului.

Femeia a fost sancționată conform OUG 92/2021 cu amenda de 30.000 de lei”, a transmis Poliția Locală Timișoara, pe Facebook.

În acest context, polițiștii locali atrag atenția că astfel de incendieri sunt periculoase deoarece focul se poate extinde foarte rapid la casele din jur. De aceea amenzile aplicate sunt atât de mari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)