BCR, precizări după tentativa de jaf de la o sucursală din Iași. Angajații nu au fost răniți

BCR, precizări după tentativa de jaf de la o sucursală din Iași. Angajații nu au fost răniți
Sursa foto: Wikipedia

Banca Comercială Română (BCR) a făcut precizări în urma tentativei de jaf de la sucursala din cartierul Alexandru cel Bun din Iași.

Angajații nu au fost răniți

Banca a menționat că, în prezent, cooperează cu autoritățile competente pentru soluționarea cazului.

„În urma incidentului de la agenția noastră bancară din Iași, niciunul dintre colegii noștri nu a avut de suferit fizic. Viața și siguranța oamenilor noștri sunt cele mai importante pentru noi, mai ales în astfel de momente.

În prezent, cooperăm îndeaproape cu autoritățile competente și oferim tot sprijinul necesar pentru soluționarea cât mai rapidă a acestui caz”, a transmis BCR, scrie Adevărul.

Totodată, instituția bancară a menționat că după ce autorul tentativei de jaf a părăsit locul faptei a fost anunțat dispeceratul central al băncii despre cele întâmplate, care, ulterior, a alertat poliția.

„Conform HG 301/2012, butonul de panică se poate acționa numai după ce autorul părăsește locul faptei. La scurt timp după ce agresorul a părăsit sucursala, colegii noștri au înștiințat dispeceratul central al băncii, care a alertat, mai departe, Poliția. Colegii noștri, victimele incidentului, au fost sub stres extrem emoțional și fizic, o reacție normală în astfel de situații.

Ancheta organelor de cercetare este în derulare și am pus la dispoziție toate imaginile și informațiile necesare”, a informat BCR.

Tentativă de jaf armat la o bancă din Iași

Amintim că, o tentativă de jaf a avut loc joi la sediul unei bănci BCR din Iași. Un bărbat înarmat a intrat în clădire, a pus pistolul la capul unui angajat cerându-i toti banii pe care îi are.

Demersurile sale au fost însă sortite eșecului, angajații băncii solicitând intervenția polițiștilor.

Bărbatul a intrat in banca cu mustața și barbă false.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`