Trei bărbați, suspecți de pedofilie, au fost reținuți de polițiști. Indivizii le promiteau victimelor sume mari de bani și ajutor la școală

Trei bărbați, suspecți de pedofilie, au fost reținuți de polițiști. Indivizii le promiteau victimelor sume mari de bani și ajutor la școală
Sursă foto: Pixabay

Autoritățile din Capitală au reținut în noaptea de joi spre vineri trei bărbați, care sunt suspectați că ar fi întreținut raporturi sexuale cu minori. Totul a ieșit la iveală după ce autoritățile l-au arestat pe Kristoff Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii”.

Indivzii le promiteau victimelor sprijin la școală

Conform anchetatorilor, cei trei bărbați le-ar fi promis victimelor, care veneau din medii defavorizate, diferite sume de bani și ajutor la școală. „Nu e nicio problemă, o să revin într-un comunicat”, a reacționat unul dintre suspecți, potrivit Știrile ProTv. 

Bărbații, cu vârste cuprinse între 24 și 25 de ani, au fost reținuți cu mandat de arestare și duși la audieri la Secția 26 din Capitală. La evenimentele organizate de aceștia ar fi participat și Kristoff Lajos, supranumit și „antrenorul de genii”.

Lajos a fost arestat din iulie

Kristoff Lajos a fost suspectat de viol asupra unui minor, fiind arestat în iulie și dus la audieri. Înainte de a fi arestat, acesta a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu un băiat de 14 ani. Lajos fusese filat de polițiști de aproape o lună.

„Colegii mei, în urma acelui dosar, au efectuat activități investigative și de urmărire penală, reușind în acest fel să descopere alte acte și fapte de interes, iar activitățile lor i-au condus la bănuiala rezonabilă că un număr de trei barbați”, a declarat Dragoș Iliescu, șef Poliție Sector 4.

În prezent, cei trei suspecți au fost duși în arest în Capitală, fiind cercetați pentru viol asupra unui minor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`