Un primar din Vaslui a cerut ordin de protecția împotriva amantei. Ce i-a făcut femeia

Un primar din Vaslui a cerut ordin de protecția împotriva amantei. Ce i-a făcut femeia
Sursa foto: Pixabay

Un primar din județul Vaslui a obținut ordin de protecție împotriva amantei sale, cu care are și cun copil. Bărbatul a spus că a fost bătut cu fierul de călcat de femeie, iar acum îi este frică de ea.

Ce s-a întâmplat între ei

Totul a pornit după ce femeia i-a reproșat faptul că el nu mai are grijă de ea și de copil, apoi femeia a luat fierul de călcat și l-a bătut pe primar, informează Vreme Nouă.

Relația dintre ei a fost mai mereu tumultoasă pentru că primarul nu a vrut să renunțe la căsnicia lui de peste 30 de ani, iar amanta nu era mulțumită de incertitudinea în care se afla. La începutul lunii, ei s-au certat, primarul a părăsit-o și s-a întors la soția sa. Tânăra a mers după el și a făcut scandal. După acest incident, bărbatul a cerut ordin de protecție împotriva ei, iar ea a mers în fața magistraților în lacrimi și cu copilul în brațe. Dar, în cele din urmă, primarul a decis să renunțe la ordinul de protecție.

„Ei, exagerează și el. Probabil (a cerut ordin de protecție – n.r.) ca să nu-l urmăresc. Ne-am certat, asta a fost toată treaba. Dar acum ne-am împăcat, suntem împreună și totul este bine”, a spus femeia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`