O femeie a căzut dintr-o autorulotă, pe autostradă, în Spania, și a murit: „A crezut că e ușa de la toaletă”

O femeie a căzut dintr-o autorulotă, pe autostradă, în Spania, și a murit: „A crezut că e ușa de la toaletă”
Sursă foto: Pixabay

O femeie din Germania în vârstă de 84 de ani a murit într-un accident tragic în Spania. Femeia a căzut dintr-o autorulotă aflată în mers și a fost lovită de un vehicul care venea din spate. Accidentul s-a produs joia trecută dimineața pe autostrada A7 din Spania, în apropiere de orașul Rotglà i Corberà din provincia Valencia, după cum a raportat miercuri „Bild”.

Potrivit primelor constatări, femeia în vârstă a confundat ușa autocaravanului cu toaleta. La acel moment, autorulota circula pe autostradă cu aproximativ 90 km/h. Femeia era în drum spre Dénia împreună cu nora ei, potrivit Heute.

Aceasta nu a observat inițial că însoțitoarea ei de călătorie a dispărut. Abia când s-a oprit la o benzinărie din apropiere și-a dat seama că femeia de 84 de ani nu se mai afla în vehicul. Apoi a sunat la poliție.

Un șofer de camion care conducea în spatele rulotei a raportat că a văzut ușa vehiculului deschisă brusc și pe pasagera de 84 de ani aruncată pe șosea. La scurt timp, aceasta a fost lovită de un alt vehicul. Femeia a murit la locul accidentului.

Poliția a spus că toți cei implicați au fost în stare de șoc. Trupul decedatei a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Valencia, unde va fi efectuată autopsia. Autocaravana a fost ridicată pentru investigații suplimentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`