Replica lui Ciolacu la afirmațiile lui Iohannis privind comisarul european: „Nu poți să faci jocuri meschine. Am văzut ce a negociat dânsul. Eu nu am negociat nimic pentru mine”

Replica lui Ciolacu la afirmațiile lui Iohannis privind comisarul european: „Nu poți să faci jocuri meschine. Am văzut ce a negociat dânsul. Eu nu am negociat nimic pentru mine”
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a răspuns ironiilor lui Klaus Iohannis pe tema comisarului european din partea României, spunând că el e un negociator mai bun decât președintele și că era important pentru noi să avem un portofoliu pe muncă și educație.

Ciolacu, despre portofoliul obținut de România în Comisia Europeană

„Sunt mai bun negociator decât dânsul. Am pornit negocierile cu președinta Comisiei, care nu sunt doar la masă, pe sub masă. Negocierile sunt și în mesajele publice. Eu sunt social-democrat. Cele mai mari probleme ale României sunt în zona asta.

Un portofoliu pe muncă, pe locuințe, pe educație. Acel portofoliu are foarte multe componente cu viața reală a românilor. Dacă am reușit să prind și o funcție de vicepreședinte executiv al Comisiei Europene dintre cele trei funcții, atunci am venit și am spus că negocierea a fost un succes”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru HotNews.

Ciolacu, atac voalat la Iohannis: Eu nu am negociat nimic pentru mine

Premierul a mai afirmat că, spre deosebire de Iohannis, nu a purtat negocieri pentru el, ci pentru țară: „Dar să-mi vină președintele României care trebuia să fie lancea negocierilor, să răspundă la o întrebare ridicată…. Nu poți să faci jocuri meschine și schimburi de mingi ieftine. Am văzut ce a negociat dânsul. Eu nu am negociat nimic pentru mine. Am dus acolo un specialist”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`