Doi tineri din Bistrița-Năsăud și-au agresat propriul văr la încurajarea tatălui. Aceștia au fost reținuți de polițiști

Doi tineri din Bistrița-Năsăud și-au agresat propriul văr la încurajarea tatălui. Aceștia au fost reținuți de polițiști
Sursă foto: Pixabay

Doi tineri de 19, respectiv 23 de ani din Bistrița-Năsăud și-au agresat un văr care a ajuns la spital în urma rănilor. Băieții au fost reținuți de polițiști.

Tinerii au recurs la acest gest fiind instigați de tatăl lor

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, în zona târgului de animale din orașul Năsăud. Cei doi tineri și-au agresat propriul văr, un tânăr de 22 de ani, după ce au fost instigați de tatăl lor, conform Știrile ProTv. 

„La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii de la Ordine Publică şi Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au documentat activitatea infracţională a doi tineri de 19 şi 23, ambii din Năsăud, cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi ieri, 24 septembrie, prin SNUAU 112, de către o femeie din Năsăud, cu privire la faptul că pe o stradă din oraş, în zona târgului de animale, a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Poliţiştii au identificat la faţa locului cinci persoane implicate, iar din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani din Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Podirei din Năsăud, ar fi fost blocat de un unchi al său, în vârstă de 45 de ani, iar doi dintre fiii acestuia, de 19 şi 23 de ani, l-ar fi lovit şi ar fi provocat distrugeri la autovehicul condus de acesta”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud

Cei doi au fost reținut pentru 24 de ore

În urma incidentului, tânărul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri de 19 și 23 de ani au fost reținut pentru 24 de ore în urma audierilor și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Împotriva bărbatului de 45 de ani și a celor doi fii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Năsăud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Klaus Iohannis critică autoritățile în urma inundațiilor din Moldova: „Mulţi n-au avut nicio avertizare. Au aflat de la vecini că vine apa”
22:02 - Elevii și studenții vor beneficia de transport gratuit cu metroul. Metrorex a anunțat ce trebuie să facă beneficiarii până în 2025
21:53 - Cum ajută „Ora cu și pentru animale” la formarea copiilor. Ce presupune noul opțional propus de școlile din Ilfov
21:50 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre posibila candidatură la Senat a lui Iohannis: „Toată problema a început de la PSD care una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”
21:49 - Cristina Prună, după declarația președintelui României, cu privire la candidatura la Senat: Dacă ne uităm la Iohannis, parcă ne aducem aminte de Liviu Dragnea, cu OUG 13. Totuși, mai există și acea portiță, la AEP (VIDEO)
21:40 - Un pui de pinguin imperial a devenit o vedetă pe rețelele sociale. Cum a ajuns așa faimos
21:14 - Rareş Bogdan (PNL): PSD şi Ciolacu pun economia ţării în cel mai mare pericol de după criza din 2009
21:14 - Klaus Iohannis, prima reacție cu privire la candidatura la Senat: Nu am dorit o lege pentru mine. Voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă lege pentru o persoană (VIDEO)
21:06 - Greșeala uriașă pe care a comis-o echipa de campanie a lui Donald Trump. A confundat fosta republică sovietică Georgia cu statul cu același nume din SUA
21:06 - Ce s-a întâmplat cu Ghiță Ciobanul și ce meserie are acesta, de fapt. Cum arată acum viața personajului care a făcut furori în reclamele la telefonie