Kylian Mbappe s-a accidentat și ratează primul derby al lui Real Madrid din acest sezon. Cât va lipsi starul francez

Kylian Mbappe s-a accidentat și ratează primul derby al lui Real Madrid din acest sezon. Cât va lipsi starul francez
Sursă foto: Hepta.ro / Isabel Infantes/PA Wire/dpa

Kylian Mbappe s-a accidentat în victoria lui Real Madrid cu Alaves, marți seara, pe Bernabeu, și a fost înlocuit în minutul 80 de Arda Guler.

Kylian Mbappe s-a accidentat și va lipsi trei săptămâni

Căpitanul Franței a părăsit terenul din cauza unei accidentări la bicepsul femural al piciorului stâng și va lipsi de pe teren timp de trei săptămâni, transmite Digisport.ro.

În aceste condiții, Kylian Mbappe ar urma să rateze meciurile cu Atletico Madrid (29 septembrie), Lille (2 octombrie), Villarreal (5 octombrie) și Celta Vigo (19 octombrie).

Starul Madridului ar urma să revină pe teren abia la duelul cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor, pe 22 octombrie.

Transferat de „los blancos” în această vară, Kylian Mbappe a bifat șapte goluri și o pasă decisivă pentru noua sa echipă.

Real Madrid a învins-o pe Alaves și se pregătește pentru derby-ul cu Atletico

Campioana Spaniei a învins-o pe Alaves cu 3-2 și are 17 puncte după șapte meciuri, bilanț care o plasează abia pe poziția a 2-a în LaLiga. Lider este Barcelona, care încă nu și-a jucat meciul din această rundă (acasă, cu Getafe, miercuri, de la ora 22), dar care are deja 18 puncte.

Golurile Madridului au fost marcate de Lucas (1`), Mbappe (40`) și Rodrygo (48`), în timp ce pentru basci au punctat Benavidez (85`) și Garcia (86`).

Duminică, de la ora 22, Real Madrid va juca pe terenul lui Atletico.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`