Donald Trump ar fi fost informat de serviciile secrete americane „cu privire la amenințări reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina”

Donald Trump ar fi fost informat de serviciile secrete americane „cu privire la amenințări reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Donald Trump a fost informat de serviciile secrete americane cu privire la amenințări din partea Iranului de a-l asasina, spune echipa sa de campanie, potrivit BBC.

Ce a declarat echipa de campanie despre amenințările Iranului

Candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA a fost informat „cu privire la amenințări reale și specifice din partea Iranului de a-l asasina într-un efort de a destabiliza și de a semăna haos în Statele Unite”, au declarat reprezentanții echipei de campanie.

Donald Trump a fost vizat de două tentative de asasinat în tot atâtea luni, săptămâna trecută în Florida, respectiv pe 13 iulie în Pennsylvania.

Ce a spus Donald Trump

Al 45-lea președinte al Statelor Unite a declarat pe X că există „amenințări mari asupra vieții mele din partea Iranului”.

„Deja au fost făcute mișcări de către Iran care nu au funcționat, însă vor încerca din nou”, a adăugat Trump, mulțumind Congresului SUA că a aprobat o suplimentare de buget pentru Serviciul Secret.

„Oficialii din intelligence au depistat că aceste atacuri coordonate și continue s-au întețit în ultimele luni”, a declarat și directorul de comunicare din campania lui Trump, Steven Chung.

„Oficialii de aplicare a legii din toate agențiile lucrează pentru a se asigura că Președintele Trump este protejat și că alegerile sunt libere de ingerințe”, a continuat Steven Chung.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`