Donald Trump Jr. La București: ”Sunt multe oportunițăti de afaceri în România. Sunt lucruri care nu se vor mai întâmpla vreodată în SUA”

Donald Trump Jr. La București: ”Sunt multe oportunițăti de afaceri în România. Sunt lucruri care nu se vor mai întâmpla vreodată în SUA”
Sursa foto: Hepta - Face to Face / face to face

Donald Trump Jr, prezent la București la o conferință pe teme de business, a vorbit despre potențialul de oameni pregătiți din zona de este a Europei, opinând că zona ar putea stârni interesul investitorilor care nu se mai regăsesc în mediul politic și de reglementare din unele state occidentale.

Donald Trump Jr, supărat că românii nu pot ajunge în SUA ca să genereze plus valoare

“Am avut întâlniri în Serbia, sutem acum în România și vedem oportunități uriașe, în inovație, și ne place etica în muncă a est-europenilor, fie ca vorbim de Serbia sau de România”, a spus Trump Jr, citat de Economica.

“Sunt multe oportunițăti de afaceri în România. Sunt lucruri care nu se vor mai întâmpla vreodată în SUA. Visul american a fost mutat în China. (…) În Estul Europei nu aveti aceeași eficiență ca în Vest, aveti taxe care nu sunt favorabile businessului, dar Estul poate captura interesul investitorilor, ce Vestul distruge, pentru că Europa de Vest nu mai poate să ofere ce oferea înainte.

Dacă putem preveni să nu meargă totul în China, să nu domine totul, cred că vom reuși”, a mai declarat fiul lui Donald Trump, care s-a plâns de regimurile de reglementare, și mai ales de taxare din lumea occidentală, care nu mai sunt favorabile dezvoltării afacerilor.

Referindu-se la restricționarea accesului românilor în Statele Unite, care încă mai solicită vize, Trump Jr. A spus că peste Ocean s-ar putea profita de calitatea profesioală a celor din Europa de Est în general și din România în special.

“Realitatea e că în SUA vrem imigrație, dar imigrația talentelor, voi puteți avea cei mai talentați oameni, dar nu pot veni în SUA ca să genereze plus valoare și să platească taxe, dar ne-ar plăcea să facem asta. Este o oportunitate pierdută pentru SUA că nu primește est-europeni”, a punctat Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`