Revenirea treptată la muncă a lui Kate Middleton continuă cu a doua întâlnire la Castelul Windsor

Revenirea treptată la muncă a lui Kate Middleton continuă cu a doua întâlnire la Castelul Windsor
Sursa Foto: Hepta.ro

Potrivit Daily Telegraph, o circulară a Curții din 24 septembrie spune: „Prințesa de Wales, Patron comun, Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales, a avut miercuri dimineață o întâlnire la Castelul Windsor”, anunță People.

Prințesa de Wales ar fi convocat întâlnirea pentru a vorbi despre concertul ei anual de colinde de Crăciun

Circulara Curții este un jurnal zilnic al angajamentelor membrilor familiei regale. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, ar fi convocat întâlnirea pentru a vorbi despre concertul ei anual de colinde de Crăciun, ținut de obicei la Westminster Abbey la începutul lunii decembrie.

Această întâlnire marchează cea de-a doua întâlnire oficială a lui Kate de când și-a anunțat finalizarea chimioterapiei într-un mesaj video pe 9 septembrie.

La acel moment, ea a sugerat posibilitatea de a găzdui un concert, iar acum se pare că acele planuri merg mai departe.
Întâlnirea din 24 septembrie urmează unei alte întâlniri la Castelul Windsor pe 17 septembrie, când ea a vorbit cu membrii organizației Centrului pentru Primii Ani și cu personalul palatului.

Proiectul examinează „cum experiențele din copilăria timpurie sunt adesea cauza principală a celor mai grele provocări sociale de astăzi, cum ar fi dependența, destrămarea familiei, sănătatea mintală precară, sinuciderea și lipsa unui adăpost”, conform site-ului oficial al Familiei Regale.

Kate a fost văzută ultima oară în public – deși nu în calitate oficială – pe 22 septembrie

Kate a avut deja două apariții publice în 2024, prima la Trooping the Color la mijlocul lunii iunie și apoi la Wimbledon pe 14 iulie.
În prezent, singurul eveniment la care Kate e posibil să participe este o slujbă de Duminica Comemorării în sprijinul familiei regale, veteranilor și familiilor acestora pe 10 noiembrie, concertul de colinde urmând să aibă loc luna următoare.

Kate a fost văzută ultima oară în public – deși nu în calitate oficială – pe 22 septembrie, văzută cu soțul său, prințul William, mergând la biserica din Crathie Kirk, lângă Castelul Balmoral. Kate a zâmbit scurt în timp ce stătea pe scaunul pasagerului al unei mașini lângă William, de 42 de ani, care conducea vehiculul.

Apariția a marcat prima dată când a fost văzută în public după mesajul video din 9 septembrie.
Clipul de trei minute care anunță că Kate și-a încheiat tratamentul de chimioterapie a fost filmat la casa de țară a familiei ei, Anmer Hall. Kate, William și copiii lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, au fost văzuți cu toții în clip.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie”, a spus ea. „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și drumul necunoscut.”

„Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați de tine”, a spus Kate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`