Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț

Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
Foto: Inquam Photos / Raul Stef

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți seara la Antena 3 că are „o relație corectă” și „bună” cu prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, și a spus că acest lucru este de notorietate, transmite G4Media.ro.

Kelemen Hunor, întrebat despre relația cu Viktor Orban

Liderul UDMR spune că relația sa cu premierul Ungariei este una „corectă, bună”.

„O relație corectă, bună, asta se știe, nu spun o noutate. Dacă se schimbă ceva, vă anunț. Încă nu s-a schimbat nimic”, a declarat Kelemen Hunor.

Ce a spus despre cooperarea regională

Fostul vicepremier a criticat România pe motiv că n-ar fi parte a cooperării regionale.

„Și pentru România e absolut necesar să aibă relații bune cu Serbia, Ungaria, Bulgaria, cu țările din Balcanii de Vest. Putem să-i ajutăm și pe moldoveni mai ușor. Nu înseamnă că trebuie să faci ce face celălalt, ci că îți cauți parteneri”, a adăugat Kelemen Hunor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - „O veveriţă are mai multe drepturi decât o fată în Afganistanul de astăzi”. Discursul ținut de Meryl Streep, cu ocazia Adunării Generale a ONU
23:57 - Cele mai bune ceaiuri pentru un somn odihnitor. Ce alte beneficii au
23:49 - Accident grav în Caraș-Severin. Un bărbat a murit după o coliziune frontală între două mașini
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac