Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri

Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
Captură Video B1 TV

Un incendiu a izbucnit la o casă din municipiul Gheorgheni. Pompierii militari au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările declanșate în urma exploziei unei butelii.

Doi adolescenți au fost salvați de pompieri

Doi adolescenți care se aflau în clădirea cuprinsă de flăcări s-au autoevacuat pe acoperiș, fiind salvați cu ajutorul scării culisabile, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, conform ziare.com. 

„La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, este localizat şi se lucrează pentru lichidare. În interiorul locuinţei, se aflau două persoane care s-au autoevacuat pe acoperiş, de unde au fost evacuate, de către pompieri, cu ajutorul scării culisabile. (…) Persoanele evacuate de pe acoperişul casei sunt doi adolescenţi: un băiat, de 16 şi o fată, de 18 ani, aflaţi în stare de conştienţă, care au fost asistate medical la faţa locului”, a transmis ISU Harghita.

Fata a suferit un atac de panică

Conform ISU Harghita, fata salvată de pe acoperiș a suferit un atac de panică și a fost preluată și transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale.

Cauza incendiului a fost explozia unei butelii, cauzată de acumulări de gaze, conform pompierilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - „O veveriţă are mai multe drepturi decât o fată în Afganistanul de astăzi”. Discursul ținut de Meryl Streep, cu ocazia Adunării Generale a ONU
23:57 - Cele mai bune ceaiuri pentru un somn odihnitor. Ce alte beneficii au
23:49 - Accident grav în Caraș-Severin. Un bărbat a murit după o coliziune frontală între două mașini
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac