Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”

Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
Sursa foto: Instagram - @ionutghenu

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit, după patru ani de amânări și aproape 10 ani de când formează un cuplu.  Cei doi au avut cununia civilă pe data de 19 septembrie, urmând ca în octombrie să fie marea petrecere. Momentul important din viața lor nu a fost celebrat doar de prietenii și familia care le-au fost alături în ziua marelui eveniment, ci și de persoanele lor dragi care se află în lumea de dincolo și care le-au trimis un mesaj divin.

Mesajul divin primit de artistă în ziua nunții, imortalizat și împărtășit cu fanii pe rețelele sociale

Cununia civilă, deși un eveniment restrâns la care au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia celor doi, s-a demonstrat a fi cu totul și cu totul specială după ce Lora și Ghenu au primit un mesaj divin, scrie Cancan.

După ce au spus marele „DA”, Lora și partenerul ei au vrut să imortalizeze momentul special din viața lor. Întâmplarea a făcut ca fix înainte de realizarea fotografiilor, mai mulți porumbei să apară în cadru. Artista nu s-a arătat deranjată de această întâmplare, ba mai mult, a distribuit fotografia în care sunt surprinși porumbeii, pe rețelele sociale.

„Au apărut zeci de porumbei, deodată!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia publicată de Lora.

Cum au reacționat apropiații Lorei la întâmplarea împărtășită pe rețelele sociale de către artistă

Apropiații Lorei care au văzut fotografia au considerat că întâmplarea nu a fost doar o simplă coincidență. Aceștia au spus că porumbeii au fost trimiși chiar de mama cântăreței, care s-a stins din viață în anul 2020.

„Trimiși de mama ta, ca să știi că a fost cu tine în cel mai frumos moment al vieții tale”, a comentat un apropiat al artistei.

Moartea mamei Lorei și declarațiile artistei după tragicul eveniment

În anul 2020, mama Lorei s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. Cele două aveau o relație extrem de apropiată, iar artista s-a declarat devastată de pierderea mamei sale.

„Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit” a declarat Lora, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - „O veveriţă are mai multe drepturi decât o fată în Afganistanul de astăzi”. Discursul ținut de Meryl Streep, cu ocazia Adunării Generale a ONU
23:57 - Cele mai bune ceaiuri pentru un somn odihnitor. Ce alte beneficii au
23:49 - Accident grav în Caraș-Severin. Un bărbat a murit după o coliziune frontală între două mașini
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac