Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani

Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani
Foto: Pixabay

Un tânăr de 21 de ani a dat o adevărată lecție de omenie. Acesta a găsit pe un bulevard circulat din Târgu Jiu un portofel plin cu bani și nu a ezitat nicio clipă.

A predat portofelul polițiștilor

Tânărul a găsit portofelul pe stradă și l-a predat polițiștilor, care ulterior l-au căutat pe proprietar și l-au restituit. Cel care îl pierduse era un bărbat de 54 de ani, care a fost recunoscător pentru gestul tânărului, transmite observatornews.ro. 

Incidentul a avut loc luni, 23 septembrie, când tânărul a găsit pe bulevardul Constantin Brâncuși, din Târgu Jiu, portofelul plin cu bani.

Polițiștii au apreciat gestul tânărului

Gestul tânărului a fost apreciat de polițiști și de proprietarul portofelului, fiind un exemplu de omenie necesar în această societate. Tânărul nu a încercat să păstreze suma de bani sau alte obiecte valoroase din portofel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:32 - Sora lui Kim Jong Un a criticat prezența unui submarin nuclear american în portul din Busan. Consideră că este o ambiție de „de a-şi arăta forţa şi de a spori ameninţarea”
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac
22:24 - Marcel Ciolacu, despre captura record de cocaină: Un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri. Veți avea un sprijin permanent din partea Guvernului în promovarea acțiunilor și politicilor antidrog
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț