Mai multe convoaie militare se vor deplasa în mai multe zone din Transilvania și Moldova. Care este motivul

Mai multe convoaie militare se vor deplasa în mai multe zone din Transilvania și Moldova. Care este motivul
Sursă foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Oficialii Armatei Române au anunțat că în perioada următoare, mai multe convoaie militare vor circula în mai multe zone din Transilvania și Moldova, pentru a participa la exerciții militare, care sunt programate încă din 2023.

În ce perioadă se vor deplasa convoaiele militare

Convoaiele militare se vor deplasa în perioada 24 septembrie-14 octombrie pe drumurile și căile ferate din Moldova și Transilvania, a anunțat marți Brigada 15 Mecanizată ”Podu Înalt” pe pagina sa de Facebook, conform Știrile ProTv. 

„În perioada 24 septembrie -14 octombrie, convoaie de personal și tehnică din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, se vor deplasa pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea desfășurării unor activități de instruire planificate din anul 2023”, a transmis unitatea militară din Iași.

Ce traseu vor avea convoaiele militare

Convoaiele militare vor porni din Iași, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Turda.

„Informăm în acest context că detașamente și tehnică militară participantă la această activitate urmează să se deplaseze din garnizoanele Iasi, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Turda către locațiile stabilite”, se mai arată în anunțul Brigăzii 15 Mecanizate ”Podu Înalt”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
22:02 - Patru români au furat 300.000 de lei de la mai multe supermarketuri din România, după ce au găsit o metodă inedită de a falsifica bonurile RetuRO
22:02 - Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)
21:39 - Ludovic Orban: Iohannis nu vrea să se pensioneze și își dorește poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD. A făcut pact cu diavolul (VIDEO)
21:30 - România va fi lovită de ciclonul Ashley, în perioada în care Dunărea va avea debitul maxim. Se vor înregistra 100 de litri pe metrul pătrat în 48 de ore
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”