În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani

În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani
Sursa Foto: Pixabay

În era tehnologiei, în care există trenuri cu levitație magnetică, CFR Călători folosește locomotive vechi de 60 de ani, fabricate în Republica Populară Română. Mecanicii atârnă cărămizi pe motoare pentru ca acestea să fie funcționale.

CFR Călători operează locomotive foarte vechi

Un mecanic de locomotivă a dezvăluit cum sunt de fapt funcționale motoarele locomotivelor pe care le operează CFR Călători. Mecanicii de locomotivă trebuie să atârne cărămizi pentru ca motoarele să funcționeze, conform Știrile ProTv. 

„Este ceva cunoscut în rândul călătorilor că, dacă tracțiunea e diesel, atunci vor exista probleme, mai ales dacă operatorul acelor trenuri este compania de stat, CFR Călători”, spune mecanicul.

Conform mecanicului, CFR Călători operează locomotive fabricate în anii 1970, cu motoare diesel Sulzer, produse în anii 1960 la UCMR Reșița, energofage și foarte poluante.

Locomotivele acestea sunt cele la care izbucnesc cel mai des incendii

Mecanicii trebuie să găsească soluții ingenioase pentru a menține în viață locomotivele, precum agățarea unei cărămizi de pârghia regulatorului motorului diesel Sulzer.

Aceste locomotive fabricate în anii 1970 sunt cele la care izbucnesc cel mai des incendiile raportate de CFR Călători, astfel că pasagerii nu călătoresc niciodată în siguranță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - România va fi lovită de ciclonul Ashley, în perioada în care Dunărea va avea debitul maxim. Se vor înregistra 100 de litri pe metrul pătrat în 48 de ore
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
20:48 - Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
20:45 - Florian Bodog: PNL-ul și Nicolae Ciucă sunt dispuși să rupă coaliția de guvernare doar pentru că PSD-ul nu aceptă să voteze o astfel de lege pentru un singur om. Își doresc să asigure un loc călduț pentru președintele Iohannis (VIDEO)
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri