Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. Silvia Dinică (USR): Poliția ar trebui să aibă o forță de reacție potrivită, rapidă și să intervină acolo unde e nevoie, să nu lase situația să escaladeze într-un asemenea hal (VIDEO)

Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. Silvia Dinică (USR): Poliția ar trebui să aibă o forță de reacție potrivită, rapidă și să intervină acolo unde e nevoie, să nu lase situația să escaladeze într-un asemenea hal (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Silvia Dinica

Senatoarea USR, Silvia Dinică, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre bătaia între cele două clanuri, care a avut loc pe stradă, dar și în spital, în Pantelimon, în weekendul trecut.

Silvia Dinică a subliniat faptul că, după un astfel de incident, ar fi trebuit să apară o reacție din partea celor care au responsablități directe.

„Poliția știa despre incident, știa despre amenințări și ar trebui să aibă o forță de reacție potrivită”

“Poliția a intervenit târziu sau chiar deloc”, a mai completat senatoarea.

“După un astfel de incident, categoric că ar fi trebuit o reacție din partea celor care au responsabilități directe, pentru că Poliția a intervenit târziu sau chiar deloc, deși înțeleg că au fost informări din partea avocaților uneia dintre victime, care au spus că există astfel de amenințări. Deci Poliția nici măcar n-a luat în serios astfel de plângeri și e clar că paza spitalului a fost și ea depășită de situație, dar aș pune, mai degrabă, responsabilitatea în zona Poliției, care știa despre incident, știa despre amenințări și ar trebui să aibă o forță de reacție potrivită, rapidă, care să intervină acolo unde e nevoie și să nu lase situația să escaladeze într-un asemenea hal”, a precizat Silvia Dinică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
20:48 - Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
20:45 - Florian Bodog: PNL-ul și Nicolae Ciucă sunt dispuși să rupă coaliția de guvernare doar pentru că PSD-ul nu aceptă să voteze o astfel de lege pentru un singur om. Își doresc să asigure un loc călduț pentru președintele Iohannis (VIDEO)
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare