Mai mulți elevi din Satu Mare au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia au primit cornuri cu furnici și biscuiți cu mucegai (VIDEO)

Mai mulți elevi din Satu Mare au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia au primit cornuri cu furnici și biscuiți cu mucegai (VIDEO)
Foto: Pixabay

Elevii mai multor școli din Satu Mare au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia au primit cornuri cu furnici și biscuiți cu mucegai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJCP) a anunțat că firma furnizoare va fi sacționată cu amendă.

Protecția Consumatorului a desfășurat controale în unitățile de învățământ

CJCP a desfășurat mai multe controale în școli, în urma sesizărilor primite din partea elevilor și a părinților din trei școli din municipiul Satu Mare. Aceștia au anunțat Protecția Consumatorului privind distribuirea unor cornuri și biscuiți neconformi de către operatorul economic SC Fagu Impex SRL, transmite AGERPRES.

Firma a fost amendată cu 15.000 de lei

„În urma neregulilor constatate de comisarii sătmăreni, operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 15.000 lei şi a fost dispusă măsura opririi definitive a distribuirii produselor neconforme. Dintre cele mai importante nereguli, menţionăm: distribuirea unor biscuiţi cu mucegai; distribuirea unor cornuri infestate cu insecte (furnici), prezentând mucegai şi fiind de consistenţă tare”, a transmis CJPC.

@portalsm #corn #elevi #satumare #stiri #portalsm #scoala #opc #protectiaconsumatorului #news #stiri #scoala #presa #portalsm ♬ sunet original – portalsm

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare
19:57 - Tragedie în Italia. Doi turiști, un bebeluș și bunica sa, au fost dați dispăruți în urma inundațiilor din nordul Italiei
19:42 - Cât costă o noapte de cazare în complexul lui Dan Bittman. Părerile turiștilor sunt împărțite: „După ce cobori 188 de trepte …”
19:37 - Sondaj: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă ar obține cele mai multe dintre voturile exprimate de cetățenii Republicii Moldova la prezidențialele din România
19:31 - Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani
19:22 - Octavian Berceanu: Dintr-un camion de cabluri arse rezultă 50.000 de euro. Bani pentru partide și pentru infractori pe seama populației – 30.000 de oameni morți în ultimii ani în București-Ilfov din cauza poluării (VIDEO)