Premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker a fost câștigat de un pensionar. Mesajul lui pentru jucătorii la loto (FOTO)

Premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker a fost câștigat de un pensionar. Mesajul lui pentru jucătorii la loto (FOTO)
Foto: Pixabay

Câștigătorul premiului de categoria I obținut la tragerea Joker din 15 septembrie s-a prezentat, marți, la sediul central al Loteriei Române. Acesta este pensionar și a jucat la o agenție din Giurgiu.

Un pensionar s-a îmbogățit cu un bilet câștigător la Joker

Premiul e în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenția 23007 din Giurgiu și a fost completat cu două variante simple la Joker.

Câștigătorul, un pensionar care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea, participă de aproape 50 de ani la toate jocurile loto, dar preferatul său e Joker-ul. El a aflat că a câștigat chiar în ziua tragerilor, când și-a verificat biletul.

„Joc de aproape 50 de ani. Am avut încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Aveți încredere și jucați în continuare!”, a transmis pensionarul jucătorilor la loto, potrivit Loteriei Române.

Acesta este al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Joker.

Sursa foto: Loteria Română / Facebook
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare
19:57 - Tragedie în Italia. Doi turiști, un bebeluș și bunica sa, au fost dați dispăruți în urma inundațiilor din nordul Italiei
19:42 - Cât costă o noapte de cazare în complexul lui Dan Bittman. Părerile turiștilor sunt împărțite: „După ce cobori 188 de trepte …”
19:37 - Sondaj: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă ar obține cele mai multe dintre voturile exprimate de cetățenii Republicii Moldova la prezidențialele din România
19:31 - Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani
19:22 - Octavian Berceanu: Dintr-un camion de cabluri arse rezultă 50.000 de euro. Bani pentru partide și pentru infractori pe seama populației – 30.000 de oameni morți în ultimii ani în București-Ilfov din cauza poluării (VIDEO)