Accident feroviar în Prahova. Două persoane au suferit atacuri de panică

Accident feroviar în Prahova. Două persoane au suferit atacuri de panică
Foto: pixabay.

Un accident feroviar a avut loc, marţi, 24 septembrie, pe raza localităţii Boldeşti Scăeni, din județul Prahova, două persoane suferind atacuri de panică.

Cum s-a petrecut accidentul

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost acroşat de un tren la bordul căruia se află aproximativ 100 de călători, informează Inspectoratul pentru Situaţii e Urgenţă (ISU) Prahova, citat de Agerpres.

Din fericire, niciunul dintre călători nu a fost rănit.

Două persoane au suferit atacuri de panică

ISU a mai menționat că persoanele aflate în maşina lovită de tren nu au fost rănite, dar au suferit atacuri de panică, astfel că au fost asistate medical.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:17 - În ce stadiu sunt locomotivele folosite de CFR Călători? Mecanicii atârnă cărămizi pe motoarele vechi de peste 60 de ani
17:17 - Rusia ia în calcul să interzică „propaganda” pentru un stil de viață „fără copii”
16:57 - Surse: Ciolacu promisese că va susține proiectul pentru candidatura lui Iohannis la parlamentare, într-o discuție cu Președintele și Ciucă din 3 aprilie. Liderul PNL nu mai vrea să participe la ședințele de coaliție
16:56 - Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. Silvia Dinică (USR): Poliția ar trebui să aibă o forță de reacție potrivită, rapidă și să intervină acolo unde e nevoie, să nu lase situația să escaladeze într-un asemenea hal (VIDEO)
16:51 - Prețul aurului atinge un nou record. Cât a ajuns să coste un gram din acest metal
16:35 - Balonul de Aur va fi câștigat de Vinicius, susține Marca. Verdictul jurnaliștilor spanioli, după o situație fără precedent în două decenii
16:30 - Diana Stoica (USR): „Au respins toate amendamentele care aveau intenția să corecteze nedreptatea pe care au făcut-o persoanelor cu dizabilități” (VIDEO)
16:26 - Mai mulți elevi din Satu Mare au avut parte de o surpriză neplăcută. Aceștia au primit cornuri cu furnici și biscuiți cu mucegai (VIDEO)
16:13 - Fragmente dintr-o dronă rusească, găsite în afara comunei Plauru. MApN condamnă atacurile Rusiei împotriva obiectivelor și infrastructurii civile ucrainene
16:12 - Ce modificări aduce noua lege a pensiilor? Cum se poate cumula pensia cu alte venituri