Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)

Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
Adrian Cozma (PNL)

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, s-a arătat de părere că ar fi oportună o eventuală revenire a lui Klaus Iohannis în partid după încheierea mandatului la Cotroceni. „Eu mă număr printre cei care spun că Președintele României este binevenit și cred că trebuie să revină în Partidul Național Liberal”, a declarat parlamentarul, luni, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat.

Adrian Cozma (PNL), pe B1 TV: Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL

Întrebat despre o eventuală revenire a lui Klaus Iohannis în PNL, Adrian Cozma a spus: „Eu mă număr printre cei care spun că Președintele României este binevenit și cred că trebuie să revină în Partidul Național Liberal, așa cum și eu îl invit pe Președintele României și cred că e bine să revină în Partidul Național Liberal, pentru că Președintele României, mai ales în primul mandat, trebuie să recunosc, a fost o locomotivă pentru Partidul Național Liberal (…). În momente cheie, omul acesta a fost pentru noi un partener. Partidul Național Liberal nu s-a dezis niciodată de Președintele României. Am avut parteneriat, avem în continuare”.

„De exemplu, nu am cum să uit momentul când s-a dus peste premierul de atunci, Grindeanu, care dădea Ordonanța 13. Domnul Romașcanu era atunci ministru, domnul Tudose, toți cei care astăzi sunt moraliștii Partidului Social Democrat și spun că PSD este altul… Nu, PSD este exact Ordonanța 13 și toate demersurile care au avut loc”, a adăugat liberalul.

Ce a spus despre eventuala candidatură a lui Klaus Iohannis la parlamentare

Adrian Cozma s-a arătat de părere că Marcel Ciolacu știa despre proiectul depus de liberali.

„Cred că și domnul Ciolacu știa de depunerea acestui proiect, doar că, așa cum ne-a obișnuit domnul Ciolacu în ultimele luni, dânsul aruncă ceva pe piață, în primă fază este de acord și după aceea zice, domne`, eu nu sunt de acord cu asta, vă spun sincer, eu nu sunt de acord cu asta, adică se arată și revoltat după ce, cu siguranță, știa de acest subiect”, a mai declarat Adrian Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`