Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur

Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
Sursa foto: Shutterstock

Un român a crezut că are parte de o vacanță de vis în Franța, la rudele sale, însă nu credea că o să fie și ultima. Bărbatul a murit după ce a căzut de pe o stâncă de la 37 de metri înălțime.

Accidentul a avut loc pe Coasta de Azur

Evenimentul tragic a avut loc în cursul serii de sâmbătă, la Pointe de Mourret din Six-Fours, pe Coasta de Azur. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru românul de 53 de ani, conform observatornews.ro. 

Salvatorii de pe ambarcațiunea Timothy au ajuns la fața locului în jurul orei 20:00. Cei trei au ajuns înot la corpul victimei, care se afla la baza stâncii.

Căderea a fost accidentală

Bărbatul român a fost transportat la bordul vedetei 164 Saint Elme II. Echipajul a revenit în portul Brusc, unde echipa medicală a SMUR aștepta pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva românul.

Potrivit surselor din cadrul poliției, căderea bărbatului a fost accidentală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`