Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală

Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
Soția lui Dani Oțil, glume pe seama Mihaelei Rădulescu la iUmor. Ce a putut să spună Gabriela Prisăcariu la Antena 1 / Foto: colaj Facebook / Mihaela Rădulescu / iUmor

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de iubire, care a luat sfârșit după 6 ani, din dorința ei. Nici diferența de vârstă, Mihaela fiind cu 11 ani mai mare decât Dani, nici faptul că aceasta era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, nu i-a împiedicat pe cei doi să-și clădească relația, intens discutată și dezbătută de lumea mondenă.

Începuturile relației

Relația celor doi a început în 2008, după ce Mihaela a fost invitată în cadrul matinalului prezentat de Dani, „Neatza”, pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic pe care îl regizase, „Bucharest Golden Nights”. Nu a trecut mult timp între întâlnirea celor doi din cadrul emisiunii și momentul în care și-au făcut publică relația, conform Click!.

Cum răspunde Mihaela Rădulescu la zvonurile despre cererea în căsătorie?

În presa tabloidă de la acea vreme, se vehicula că ar fi existat o cerere în căsătorie, pe care însă, Mihaela ar fi refuzat-o. La scurt timp după, cei doi au anunțat despărțirea, iar Mihaela s-a mutat în Monaco.

Ulterior, vedeta a negat zvonurilor conform cărora Dani ar fi cerut-o de soție, spunând că nu au existat niciodată discuții despre căsătorie între cei doi.

„Niciodată. Nici nu s-a iscat discuţia asta şi nici nu va fi cazul. Eu am bifat capitolul ăsta şi nu cred că mai e cazul”, declara Mihaela, în emisiunea „La Măruță”.

Mesajul lui Dani Oțil după despărțire

După despărțire, Dani Oțil a postat un mesaj lung pe Facebook, vorbind atât despre evoluția personală și influența pozitivă pe care a avut-o prezența Mihaelei în viața sa, cât și despre motivele care au stat la baza deciziei de a merge pe drumuri separate, menționând destinul ca unic vinovat pentru despărțirea lor.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor „pretendente’ imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos.

Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Facebook, după despărțirea de Mihaela.

„Doare tare neîmplinirea noastră …”

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri.

După şase ani lângă „doamna mea’ arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul „TE IUBESC!”, a mai adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)