Cu cât i-a crescut pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare. Patronul azilului în care locuiește fostul milionar a dezvăluit totul: „I-au mai mărit cu vreo …”

Cu cât i-a crescut pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare. Patronul azilului în care locuiește fostul milionar a dezvăluit totul: I-au mai mărit cu vreo ...
Sursa foto: Captura foto Youtube/ Xtra Night Show

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată în ultimii ani. Fostul milionar și-a pierdut toată averea, după ce a investit într-o afacere, care a dat greș. După ce aproape o viață întreagă a trăit în lux, iată că la bătrânețe a ajuns să locuiască la un azil și să aibă o pensie extrem de mică, ce nu îi permite nici măcar să își acopere cheltuielile locului în care stă.

Cu cât i-a crescut pensia lui Columbeanu după recalculare

Pensia lui Irinel Columbeanu nu s-a modificat prea mult după recalculare, însă, măcar nu a primit mai puțin dacă era deja.

Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește, a dezvăluit cu cât i-a crescut pensia fostului milionar de la Izvoranu, după recalculare.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral”, a spus acesta, potrivit Click.

Patronul azilului a precizat că, deși nu reușește să acopere suma necesară pentru camera din azil, nu îl va da afară, ci îl vor ajuta în continuare, fiind într-o situație foarte grea.

Irinel Columbeanu a suferit deja două AVC-uri

Din păcate, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu este una foarte bună, el a suferit deja două accidente vasculare cerebrale. Acesta a primit toate îngrijirile de care avea nevoie, însă el trebuie să respecte mai multe reguli, pentru ca starea lui să nu se înrăutățească.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA
17:33 - Biserica Ortodoxă Română sărbătorește 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Cum se va desfășura ceremonia
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)