Gabriela Firea, atacată de unde se aștepta mai puțin: Să nu vă alunece ștampila pe numele "Firea"

Gabriela Firea, atacată de unde se aștepta mai puțin: Să nu vă alunece ștampila pe numele "Firea"
Foto: telegrafonline.ro

Gabriela Vrânceanu Firea este susținută din multe părți la alegerile pentru Primăria Capitalei, alegeri care vor fi în mai puțin de o săptămână. Dar candidata PSD a primit un atac dur de la o persoană de la care nu se aștepta: fiul său vitreg, Răzvan Firea, a postat un mesaj ofensator pe o rețea de socializare.

Fiul vitreg al candidatei la primărie a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care a îndemnat alegătorii să nu voteze cu persoana care are numele asemănător cu al său.

Știu că vă sunt simpatic, dar când veți merge la vot (și să vă duceți), să nu vă alunece ștampila din greșeală pe numele meu”, a scris Răzvan pe contul său de Facebook.
Mai precis, el și-a îndemnat fanii și prietenii să nu voteze cu Gabriela Vrânceanu Firea.

Mesajul lui Răzvan Firea

Răzvan este fiul vitreg al Gabrielei Firea. Acesta este dovada de iubire dintre fostul soț al Gabrielei Vrânceanu Firea, Răsvan Firea (decedat în 2010), și Carmen Firea (femeia cu care a avut o relație de lungă durată înaintea candidatei PSD).

Relația tensionată dintre Gabriela Vrânceanu Firea și fiul ei vitreg a ieșit la iveală în 2010, după moartea lui Răsvan Firea, primul soț al fostei jurnaliste. La vremea respectivă, Răzvan și mama sa, Carmen Firea, i-au reproșat lui Gabi Firea că nu i-a anunțat de moartea lui Răsvan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`