Turiștii străini, impresionați de o destinație din România. Cum a reacționat un spaniol

Turiștii străini, impresionați de o destinație din România. Cum a reacționat un spaniol
Sursa foto: Facebook/ Pasul Palma

Turiștii străini au fost impresionați de o destinație fascinantă din inima naturii din Suceava. Pasul Palma este locul care taie respirație cu peisajele sale, dar se pot face și diferite activități, de relaxare sau adrenalină, în natură.

Reacția turiștilor

Pasul Palma se află la o altitutudine de 1.100 de metri, iar peisajele atrage turiști din toată lumea. Este o trecătoare care traversează Obcina Mare, din județul Suceava. Se afla la circa 43 de kilometri de Câmpulung Moldovenesc și circa 35 de kilometri de municipiul Rădăuți, conform observatornews.

„Ne place foarte mult. Este foarte frumoasă zona asta. Am mai fost acum câţiva ani şi acum am revenit pentru că ne-a plăcut foarte mult”, spune o turistă.

„Este minunat, este incredibil şi tot ce am văzut până astăzi a fost perfect. Cultura, amabilitatea, oamenii, serviciile. Totul! Superb, totul este spectaculos”, este reacţia unui turist din Spania.

Activități în natură

Aici, se pot face diferite activități. Iubitorii de echitație se pot plimba pe traseele amenajate. Cel mai scurt durează 50 de minute, iar cel mai lung, trei ore, de unde se pot vedea și munții Rarău. Cei mici au la dispoziție ponei pe care se pot plimba, iar călăreții avansați pot merge chiar și la galop.

Pentru cei care vor adrenalină, pot alege o plimbare cu ATV-ul sau o tură cu tiroliana care are o lungime de peste un kilometru.
„Înălţimea maximă de la sol este 77 de metri, distanţa de nivel este 104 metri şi lungimea – 1.140 de metri”, spune Ovidiu Halip, administrator tiroliană.

Cei care vor să fie cazați în mijlocul naturii pot alege din unitățile care se afla în acest loc. Camerele utilate cu băi și bucătării sunt potrivite și pentru sejururile mai îndelungate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`