Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 22– 28 septembrie: „O perioadă care scoate la iveală ceva ascuns, dar foarte importantă din punct de vedere spiritual” (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 22– 28 septembrie: O perioadă care scoate la iveală ceva ascuns, dar foarte importantă din punct de vedere spiritual (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 22 – 28 septembrie 2024.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 22 – 28 septembrie

„Perioadă portal post-eclipsă, o perioadă care scoate la iveală ceva ascuns, dar foarte importantă din punct de vedere spiritual. Urmăriți așadar evoluția ultimelor evenimente care v-au atras atenția, nu ignorați discuțiile care au o intensitate aparte. Reglați acele tensiuni car epar a nu se debloca natural. Cine suntem cu adevărat, ce perspective avem, cum ne poziționăm față de secretele celor din jur? Avem sau nu avem puterea de a accepta ceea ce nu este afișat cu onestitate. Puși în fața a ceva ce părea că nu ni s eadresează, zilele acestea avem șansa de a ne repoziționa fundamental față de orice greșeală sau față de orice confuzie din trecut”, a spus Alina Bădin la începutul emisiunii.

Berbec

Nu putem să nu observăm că Nodul Nord este în continuare în semnul dumneavoastră. Nodul Nord este pe gradul 7 acum pe semnul Berbecului și are foarte multă consistență deoarece face o cuadratură puternică cu marte. S-ar putea să existe ceva care vă dă senzația că vă puteți abate d ela drumul dumneavoastră. Un mic conflict căruia nu i-aș da o atât de mare importanță. Este un conflict care din punctul meu de vedere ar trebui să îi dăm mai mult o interpretare filosofică, un conflict care nu trebuie să vă consume foarte mult. Marte nu e o planetă atât de bună. Berbecii oricum cu soarele în Berbec au și o zonă copilărească, au ceva care le permite să abordeze orice supărare, orice conflict într-un mod destul de inocent.

Taur

Au foarte mare acces la cunoaștere și la informații la care nu toată lumea are acces. Avem un Uranus perfeect aspectat în semnul dumneavoastră, cu Luna perfect aspectată aici, o lună care face un sextil cu Saturn astăzi. Uranus, de asemenea este prins pe niște aspecte superbe în această configurație zmeu, trină cu Soarele, cu Mercur, trină cu pluto. Aveți foarte multe idei, cunoașteți foarte multă lume, puteți să inițiați tot felul de acțiuni și tot felul de activități pe care nu le-ați făcut niciodată și care vă vor pune în niște situații foarte autentice. Poate peste foarte mulți ani veți fi atât de puternici și de autentici. Este bine de urmărit ce anume vă aduce acest grad de unicitate în această perioadă.

Gemeni

Sunt veseli zilele următoare, bine intenționați. Doriți să vă instruiți într-un domeniu care vi se pare interesant ceva. Apar niște persoane care vin cu propuneri noi către dumneavoastră, chiar dacă jupiter este acum tensionat, dar tensiunile acestea pe Jupiter nu atrag neapărat ceva negativ. Aceste tensiuni vorbesc despre un soi de hărmălaie relațională. Nativii Gemeni au nevoie de această structură relațională pentru a ști în ce zonă se pierde vremea și în ce zonă nu s epierde vremea, pentru că în ultima perioadă lipsa de consistență în relații v-a deranjat foarte rău. Nativii gemeni au pierdut timp cu anumite persoane, nu s-a justificat această pierdere a timpului. Acum toți cei care au o forță jupiteriano-mercuriană sunt foarte debusolați pe zona relaționalului.

Rac

Racii au purtat niște discuții interesante cu anumite persoane cu grad de rudenie apropiat de ei, cu persoane apropiate, cu vecini, cu oameni care au un anumit nivel de confort, de contabilitate și au aflat lucruri, s-ar putea să fi aflat chiar secrete. Racii sunt foarte interesați de vindecarea care vorbeam mai devreme, pentru că această eclipsă care susține transformarea și vindecarea spirituală generează această perioadă ideală pentru vindecarea relației cu persoanele care la un moment dat energia a fost stagnantă.

Leu

Soarele acum care este prins în această menghină mercuriană, el se găsește în semnul Fecioarei și este și conjunct cu mercur și opus cu neptun, și tocmai ce a fost prins în acea eclipsă de lună, guvernatorul dumneavoastră a fost foarte puternic agresat de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Ca atare, leii sunt confuzi, leii cu greu își găsesc un moment în care să restabilească acel echilibru solar de care au atâta nevoie pentru a supraviețui. Trebuie să luptați foarte mult pentru a avea un moment de intensitate solară, un moment în care să vă simțiți protejați, să vă simțiți iubiți, să vă simțiți puși la adăpost pentru că soarele nu este într-o poziție de forță.

Fecioară

Nativii Fecioară au purtat ceva discuții neplăcute în ultima perioadă. Retrogradele acum vă antrenează și vă solicită foarte mult din punct de vedere energetic. Vom vedea mulți nativi Fecioară ușor încurcați de tot felul de solicitări, de tot felul de persoane care vin cu rugămintea de a fi ajutate, de a intra în cercul dumneavoastră de prieteni. Aveți foarte multe persoane care pe undeva ar dori să intre în grații doar că ați devenit destul de pretențioși. Nativii Fecioară fac parte din zodiile încercate și solicitate. Pentru dumneavoastră în mod special a fost importantă această eclipsă. Soarele prins în eclipsa de lună de pe 18 septembrie s-a aflat în semnul dumneavoastră și pe al treilea decan. Nativii fecioară cu siguranță au primit un mesaj foarte relevant.

Balanță

Pentru Balanțe este foarte important să identifice tot ceea ce pe undeva i-a tulburat și perturbat în ultima perioadă . Această eclipsă a fost o ajustare, a fost ceva în viața dumneavoastră care cumva a fost ca o pișcătură, ceva care v-a tulburat, v-a agitat. S-a mișcat un ceva. Această opoziție, Soare-Neptun-Lună, eclipsa pe finalul acesta de cerc zodiacal a mișcat ceva. Pentru dumneavoastră marcajul karmic este incredibil. Ați primit niște vești din astral, ați visat ceva, ați simțit pe undeva că universul vi se adresează, că există cineva care sunt cu ochii pe dumneavoastră, ați avut niștre trăiri destul de intense și bucuriile pe care le aveați de obicei sunt acum foarte explicite.

Scorpion

Această prezență a lui Plutp pe grad anaretic, chiar pe ultimul grad, este atât de importantă încât nu s epoate să nu aveți niște mesaje foarte puternice. Este o săptămână care vine cu mesaje puternice. Cu siguranță apare o persoană care poate să vină cu un reproș, poate să vină cu sugestie de a recalcula, de a rediscuta ceva, și cu toate aceste retrograde, pentru că Pluto este și retrograd, și atunci cu siguranță a venit moemntul să apară o persoană care punctează ceva. Nu vă gândiți că această persoană este rpu-intenționată sau că vine cu un reproș care nu își are sensul sau că este puțin prea dură față de dumneavoastră. Gândiți-vă, dar dacă are dreptate?!

Săgetător

Pentru nativii săgetător, toate aceste momente în care au loc descărcări astrale, noduri karmice sunt foarte reprezentative. Nu există moment astral de forță care să nu fie tratat cu maximă responsabilitate și aprobare la nivel energetic de către nativii săgetător. Săgetătorii sunt foarte prudenți, foarte atenți cu aceste evaluări karmico-astrale. Pentru dumneavoastră are o notă de sacru orice marcaj legat de reechilibrări și reevaluări. Acest foc al transformării care a venit odată cu eclipsa de lună poartă o anumită simbolistică Trebuie să căutați simbolistica și în funcție de tema persoanlă, trebuie urmărit pe ce case a strale a avut loc această eclipsă pe tema personală.

Capricorn

Aici avem o simbolisitcă cu totul și cu totul specială pe Saturn, Saturn retrograd, aflat la jumătatea semnului Peștilor, care a fost în apropierea acestei eclipse și care a dat un start. Ce a început, ce vi s-a părut interesant zilele acestea, de ce vi s epare că în anumite zone nu mai vreți sub nicio formă să mai faceți nimic? Aceste retrograde vă blochează total. Este ca și când cineva, soldați invizibili flanchează anumite domenii și din punct de vedere energetic nu mai puteți să acționați deloc în anumite zone. Nu mai aveți interes, nu mai aveți energie, nu mai aveți consistență, nu mai vreți să faceți în anumite zone aproape nimic. De ce? Pentru că ele nu mai fac parte din destinul dumneavoastră.

Vărsător

Este foarte relevant aacest Pluto, el vorbește despre cele mai puternice elemente care țin de evoluția noastră, aduce multă forță evolutivă și practic dacă știm să gestionăm vibrația și forța plutoniană putem să evoluăm, să facem niște salturi spirituale nu numai în evoluție și să înțelegem lucrurile și să știm cum să gestionăm energia astfel încât să realizăm lucruri foarte importante într-un timp foarte scurt. Ca atare trebuie să învățăm să gestionăm această energie plutoniană. Nativii Vărsător se pregătesc să fie gazdele lui Pluto pentru două decenii. Cu Pluto în semnul dumneavoastră vor apărea foarte mulți oameni noi, foarte multe situații inedite, elemente care vă vor provoca să câștigați mai bine , să vă poziționați mult mai bine din punct de vedere financiar.

Pești

Se pune întrebarea cu aceste aspecte și în această perioadă portal până pe 2 octombrie legată de zonele în care nativii Pești mai are nevoie să știe ceva. Ce ai nevoie să știi, ce este cel mai important acum să aflați? Spunem că este perioada revelațiilor, este o perioadă în care ni se arată, ni se descoperă secrete, zona de mister oarecum este destul de intens descifrată, decriptată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`