Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)

Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău (VIDEO)
Sursa foto: Silvia Dinică / Facebook

Senatoarea USR, Silvia Dinică, îl contrazice pe managerul firmei de catering, care a a livrat mâncarea în școlile din cele patru localități din Mehedinţi, după care peste 100 de elevi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Elevii au mâncat pastele primite în cadrul programului “O masă caldă”.

Managerul restaurantului spune că suspectează că cineva ar fi încercat să facă rău intenționat firmei.

„Ar trebui să fie sancționată firma și părinților să li se dea asigurări că nu se va mai întâmpla acest incident”

Silvia Dinică a precizat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, că nu crede că cineva ar fi putut să contamineze toate acele porții, doar ca să-i facă cuiva rău.

“Atât de mulți oameni care au legătură cu acest program și care ar trebui să se ocupe ca acești copii să aibă o masă caldă la timp și care să nu fie contaminată, până la urmă, să nu fie stricată, să nu fie alimente stricate, că până la urmă asta vedem.

Vedem că tot acest șir de oameni, care au în responsabilitate implementarea acestui program și haideți să ne gândim că sunt unii elevi pentru care asta este singura masă a zilei. În momentul acesta, toți adulții aceștia au responsabilitate și când vedem că sunt zeci de copii, sute de copii  poate, că depinde cât de mari sunt acele școli, e deja un caz deosebit de grav și nu cred că, așa cum spunea managerul respectiv, cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău.

Ar trebui să ieșim din zona asta de declarații generale și să fie sancționată firma respectivă și părinților să li se dea asigurări că nu se va mai întâmpla acest incident”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”