Bianca Drăgușanu, extrem de dezamăgită. Ce i s-a întâmplat: „Zici că am fost chioară atâția ani” (FOTO)

Bianca Drăgușanu, extrem de dezamăgită. Ce i s-a întâmplat: „Zici că am fost chioară atâția ani” (FOTO)
Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Captură Video - AntenaStars / YouTube

Bianca Drăgușanu a povestit, de curând, că are un mare regret în ceea ce privește operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Bianca ține enorm la imaginea sa, așa că și-a făcut mai multe intervenții pentru a arăta din ce în ce mai bine. Recent, ea a mărturisit că e dezamăgită de aspectul buzelor sale. Bianca a a apelat de mai multe ori la injectarea cu acid hialuronic, însă acum este complet nemulțumită de felul în care arată acestea.

„Zici că am fost chioară atâția ani”

Vedeta Tv a povestit că și-a topit acidul de câteva ori, iar ulterior și-a refăcut augmentare, însă niciodată nu a ajuns la rezultatul dorit. De curând, a scris pe Instagram că a fost inconștientă și că nu a observat că, de fapt, buzele ei arătau „oribil”. De data aceasta, fosta parteneră a lui Victor Slav speră să aibă parte de buzele perfecte, potrivit Click.

„Zici că am fost chioară atâția ani cu buzele alea oribile. Le-am topit de 5 ori și tot nașpa le-am reinjectat. Să vedem acum cum ne iese treaba”, este mesajul scris de Bianca pe Instagram.

Fosta asistentă TV nu s-a ferit să ascundă ce intervenții estetice are. Vedeta a povestit că și-a făcut implant mamar, implant fesier, rinoplastie, botox, acid hialuronic, dar și-a dorit să își facă și o alungire a ochilor, drept pentru care a spus „Da” unei astfel de intervenții.

Sursa foto: Instagram /@biancadragusanu18
Urmăriți B1TV.ro și pe
`