După o viață de muncă, are o pensie mizeră. Marea actriță din România a spus ce s-a întâmplat cu pensia sa după recalculare: “Vânez reducerile, la mâncare, prin magazine”

După o viață de muncă, are o pensie mizeră. Marea actriță din România a spus ce s-a întâmplat cu pensia sa după recalculare: “Vânez reducerile, la mâncare, prin magazine”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Camelia Mitoșeru este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Are o carieră vastă în actorie, 40 de ani a petrecut pe scena teatrului.

Cu toate acestea, are o pensie nu prea mare. Mare actriță în vârstă de 73 de ani a mărturisit că nu a primit niciun leu în plus la recalculare, însă nici decizia nu i-a ajuns acasă. A primit doar cuponul de pensie în care e scrisă suma pe care o primea și înainte.

„Poate că îmi vor mai da, nu știu”

Camelia Mitoșeru a mărturisit că a învățat să se descurce cu puțin, așa că ori de câte ori merge la cumpărături se uită numai după reduceri. A învățat cum să facă economie, să se poată descurca doar cu ce are.

„Mie nici nu mi-au dat bani în plus, dar nici nu mi-au luat. Încă nu am primit o decizie de recalculare, talonul este același și luna asta. Poate că îmi vor mai da, nu știu. Dar, până atunci, vânez reducerile, la mâncare, prin magazine. De exemplu, recent mi-am cumpărat o înghețată, de 24 de lei, prețul inițial, dar m-au taxat la casă numai cu 18 lei.

E și marcă bună, cu ciocolată. Iar pâinea o cumpăr chiar ieftină, am descoperit pâinea normală de 1,5 lei bucata, o feliază acolo. E așa gustoasă. În fiecare zi cumpăr o pâine. Eu mănânc vreo două felii, iar restul dau la vrăbii, porumbei, prin curte. În zece minute au ras tot”, a spus Camelia Mitoșeru, potrivit Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă