Kate s-a schimbat total de când l-a întâlnit pe prințul William. Ce spune fratele ei despre ea

Kate s-a schimbat total de când l-a întâlnit pe prințul William. Ce spune fratele ei despre ea
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

James Middleton, fratele prințesei de Wales, a dezvăluit faptul că prințul William a schimbat-o complet pe Kate de când cei doi se cunosc.

Ce făceau frații în ziua în care au aflat despre logodnă

James Middleton va publica în curând autobiografia sa „Meet Ella: The Dog Who Saved My Life”, dar au ieși la iveală câteva frânturi din carte. El a scris despre sora sa, Kate, că s-a schimbat radical de când îl cunoaște pe prințul William, scrie Ok Magazine.

Fratele prințesei Kate povestește și despre momentul în care cei doi au anunțat logodna, în 2010.

„Familia noastră a aflat despre logodnă cu o zi sau două înainte de-a fi anunțată oficial în noiembrie 2010. Catherine, Pippa și cu mine ieșiserăm la o plimbare cu Ella și Tilly, la pub-ul local din satul de lângă Bucklebury. Stăteam într-un colț și discutam între noi…”, a scrie James în carte.

Acesta a adăugat că el și Pippa voiau să își exprime bucuria, dar Kate le-a spus că trebuie să fie discreți pentru ca lumea să nu își dea seama că urmează să se întâmple ceva important în familia regală.

„Pippa și cu mine voiam să ne exprimăm încântarea în mod vizibil în privința logodnei, dar a trebuit să ne temperăm bucuria pentru ca nimeni să nu-și dea seama că ceva important se întâmpla. Ne-am promis doar unul altuia să ne sprijinim reciproc în continuare și să avem grijă unii de alții. Și asta indiferent de cât de copleșitoare avea să devină situația…”, a dezvăluit James Middleton.

Cum a schimbat-o William pe Kate

Fratele prințesei de Wales este bucuros de alegerea pe care sora sa a făcut-o și declară că prințul William este ca un frate pentru el. Este fericit și mulțumit că sora sa a reușit să se schimbe de când îl cunoaște pe soțul ei.

„E atât de frumos să vezi cum a transformat-o el și i-a dat încredere în sine. Ea, pur și simplu, a înflorit de când l-a întâlnit pe William! Știam că o să aibă grijă de ea și face asta atât de bine și-n ziua de azi”, a scris James Middleton despre Kate și William.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC
15:29 - Prețul unui litru de carburant vineri, 20 septembrie. Benzina standard s-a scumpit