Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Cu ce se ocupă noua sa soție

Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Cu ce se ocupă noua sa soție

Judecătorul Marian Enache, președintele Curții Constituționale, s-a căsătorit în 2023, la 70 de ani, cu Irina Iuliana Costache, șefa Secției Cardiologie a Spitalulului „Sf. Spiridon” din Iași și prorector al Universitatății de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, potrivit ReporterIS, citat de Adevărul.

Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit

Nunta a avut loc în a doua jumătate a anului trecut, iar după căsătorie, judecătorul Marian Enache a cumpărat un apartament de 135.000 de euro, gata mobilat, în centrul Iașului. La semnarea actelor, judecătorul a fost reprezentat prin procură de sora sa, care locuiește în Iași.

Cei doi au mai fost căsătoriți în trecut. Judecătorul a divorțat de fosta sa soție, Mariana, în urmă cu aproximativ zece ani, iar Iuliana Costache, în vârstă de 58 de ani, a avut anterior un mariaj în urma căruia a rezultat un fiu.

Afacere de familie

Mama și fiul conduc împreună o afacere în domeniul medical, cu sediul într-un imobil din Copou, o firmă cu o cifră de afaceri de 203.502 lei și un profit net de 83.836 lei în 2023, conform sursei citate.

Noul cuplu deține mai multe terenuri intravilane și agricole în Gorgota-Prahova și Corbeanca-Ilfov, toate pe numele soțului, două apartamente în municipiul Iași și o mașină a doctoriței.

Enache are 191.000 de euro în conturi, în timp ce soția deține conturi în special în moneda națională – circa 670.000 de lei, în total, potrivit ReporterIS.

Ca judecător al Curții Constituționale și din pensii, Enache a încasat anul trecut circa 1,23 milioane de lei, iar soția sa – circa 275.000 de lei de la „Sf. Spiridon” și UMF Iași.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`