Stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai, condamnat. Va sta 10 ani în spatele gratiilor

Stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai, condamnat. Va sta 10 ani în spatele gratiilor
Foto: Instagram

Stomatologul acuzat de influencerița Lolrelai, Ștefania Costache, de agresiune sexuală a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

„A stabilit o despăgubire de 50.000 de euro”

„Medicul acuzat de către influencerița Ștefania Costache ( Lolrelai ), a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate. Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelai și apoi folosind probabil drogul violului, a deplasat-o în apartamentul acestuia, unde profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual. Instanța ne-a admis și cererea de plată a daunelor morale și a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, scrie Adevărul.

Fosta concurentă la IUmor, Lolrelai, a relatat într-un vlog experiența traumatizantă trăită în urma unei vizite la cabinetul stomatologic. Ea a afirmat că medicul i-a administrat droguri, apoi a dus-o în apartamentul său, unde a agresat-o sexual. Cu toate acestea, medicul a negat acuzațiile. Tânăra a depus plângere la Poliție pentru abuz și viol, pentru faptele comise în 2020.

În caz, și alte victime ar fi depus mărturie, însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsa de probe.

Pedeapsa principală: 10 ani de închisoare

Potrivit Hotărârii din 18.09.2024, de pe Portal.just.ro, medicul stomatolog a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și la 6 ani de închisoare pentru lipsire de libertate ilegală, faptele fiind comise pe 17/18 februarie 2020. Pedeapsa principală a fost stabilită la 10 ani de închisoare, cu interdicția exercitării drepturilor de a ocupa funcții publice și profesia de medic stomatolog pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei. Instanța a dispus și plata a 50.000 euro drept daune morale către partea civilă și a aplicat sechestru asigurator asupra bunurilor inculpatului. De asemenea, inculpatul va plăti 10.000 lei cheltuieli judiciare. Decizia este executorie și poate fi atacată în termen de 10 zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)