Minori arestați după ce l-au agresat pe un elev olimpic în centrul Botoșaniului. Polițiștii au efectuat 11 percheziții în dosar

Minori arestați după ce l-au agresat pe un elev olimpic în centrul Botoșaniului. Polițiștii au efectuat 11 percheziții în dosar
Foto simbol: Pixabay

Trei minori – cu vârste de 14 și 16 ani – au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, miercuri, din cauză că l-ar fi agresat săptămâna trecută pe un elev olimpic care se deplasa pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, transmite Agerpres.

11 percheziții în dosar

Pe 11 septembrie, Judecătoria Botoșani a dispus plasarea celor trei copii sub control judiciar, dar procurorii au atacat decizia, iar Tribunalul a admis contestația, arată portalul instanțelor de judecată.

Tot pe 11 septembrie, polițiștii botoșăneni au efectuat 11 percheziții domiciliare în același dosar.

Pe 31 august, în jurul orei 1:30, polițiștii din municipiu au fost anunțați prin apel la 112 că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de un grup de persoane în timp ce se deplasa pe Pietonalul Transilvaniei.

Elevul olimpic a fost agresat de trei minori în zona centrală a Botoșaniului

Verificările au arătat că era însoțit de un alt tânăr și, când se afla în zona respectivă, ar fi fost abordat de un grup de persoane și ar fi avut un schimb de replici cu acestea, în urma cărora trei dintre ele l-au lovit.

„În cadrul activităţilor cu caracter permanent desfăşurate de poliţişti, în noaptea de 2 spre 3 septembrie a.c., în zona Pietonalului Transilvaniei, au fost identificate 12 persoane minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, stabilindu-se că sunt aceleaşi persoane prezente în zona respectivă în noaptea în care a fost agresată victima. Ulterior, s-a stabilit faptul că trei dintre aceştia, cu vârstele cuprinse între 16 şi 15 ani, l-ar fi agresat pe tânărul de 18 ani în noaptea de 31 august spre 1 septembrie”, afirmă Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani într-un comunicat de presă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia