Prințesa Kate a revenit la activitățile oficiale după încheierea tratamentului pentru cancer. Evenimentul la care a participat nora Regelui Charles

Prințesa Kate a revenit la activitățile oficiale după încheierea tratamentului pentru cancer. Evenimentul la care a participat nora Regelui Charles
Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Prințesa de Wales a fost înscris pe agenda oficială a evenimentelor regale pentru prima oară după încheierea tratamentului pentru cancer, relatează The Guardian.

Prințesa Kate a revenit la activitățile oficiale

Catherine a fost menționată în Circulara Curții după ce a ținut o reuniune la Castelul Windsor despre un subiect pe care consilierii îl descriau în trecut ca fiind munca ei de o viață – dezvoltarea copiilor în primii ani.

La evenimentul de marți i s-a alăturat și personalul de la Royal Foundation Centre for Early Childhood, organizația pe care a înființat-o pentru a promova subiectul și pentru a efectua cercetări. Este abia a treia oară când e menționată în înregistrările oficiale ale evenimentelor regale de când i-au apărut problemele de sănătate.

În cadrul întâlnirii probabil s-a discutat despre campania Shaping Us a Prințesei Kate, o inițiativă lansată anul trecut cu scopul de a aduce în atenția publică importanța anilor de formare din viața copiilor.

Și-a încheiat tratamentul pentru cancer

Prințesa de Wales a anunțat recent că a încheiat chimioterapia și că se concentrează „să facă tot ce poate pentru a rămâne vindecată de cancer”.

Nora Regelui Charles al III-lea a făcut chimioterapie pentru o formă nedezvăluită de cancer, începând din luna februarie. În aceeași perioadă a început și tratamentul monarhului britanic pentru un cancer descoperit în contextul unor probleme la prostată.

În perioada de tratament, Prințesa Kate s-a întâlnit cu echipa sa și cu personalul centrului în spatele cortinei, dar aceste evenimente nu au fost înregistrate oficial.

Ea a participat și la parada organizată pentru ziua de naștere a Regelui, în iunie, iar în august i-a acordat trofeul de la Wimbledon lui Carlos Alcaraz. Ambele evenimente au fost menționate în Circulara Curții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)