Experiența unui român aflat în vacanță în Thassos. „Știți cum e, frate la frate și păduche la păduche…”

Experiența unui român aflat în vacanță în Thassos. „Știți cum e, frate la frate și păduche la păduche…”
Sursă foto: Facebook

Sezonul vacanțelor încă nu s-a terminat pentru toată lumea. Chiar dacă în România vremea nu este potrivită pentru plajă, în țări precum Grecia turiștii încă sunt în căutare de relaxare și temperaturi plăcute. Thassos este una dintre insulele grecești preferate de români. În timp ce unii aleg insula aceasta an de an, pentru unii experiența nu a fost atât de plăcută.

Experiența românului

Este și cazul unui turist român care și-a împărtășit experiența pe un grup de Facebook. El a mers într-o vacanță în Thassos și a fost impresionat de plajele și atmosfera insulei, doar că prețurile au fost cam mari. El a povestit că a plătit 50 de euro pentru două șezlonguri, dar trebuia să facă și o consumație minimă, scrie Cancan.

„A fost frumos, dăcât 50 de euro două șezlonguri, contra consumație obligatorie.
S-a băut milkshake la 8 euro, bere la 0.33 la 6 euro, s-a alea.
Am ascultat Ionuț Cercel, am ascultat Salam, frumos adică, pă chef, ca pentru împărați și magnați.
Noi mai pe sărăkie așa, că eram înconjurați de toată lumea bună de pe OF și influensări cu 10k de laikuri pe IG și tiktok, cu trabuce, buci și burți care beau șampanie din frapieră.

Da’ ne-a dat bon baiatu’! și nu a uitat să ne aducă aminte că mai avem de consumat 4 euro 50 după ce s-a lăsat soarele, așa că am mai luat o apă de 5 euro, să se facă 50 virgulă 50.
I-am dat una de 50, da’ până m-am scotocit de încă 50 de cenți mi-a zis bossao că dacă nu mai am, lasă de la el, că miroseam probabil a bară de autobuz.
Bine că nu ne-am cumpărat și de mâncare, noroc că aveam niște doze de pateu pentru pisicile din Thassos și boabe d-alea bune de la Agroland, dar erau promise deja lui Drăgan.
Știți cum e, frate la frate și păduche la păduche…”, a spus românul pe un grup de Facebook.

Reacțiile internauților

Internauții nu au ezitat să reacționeze la postarea românului. Mulți dintre ei au empatizat cu turistul, spunând că și eu au avut experiențe similar, dar au spus că acest lucru este de așteptat pentru locațiile de lux din Grecia.

„La marble beach așa e, nu se merită șezlonguri sau să mănânci/bei acolo. Pe restul plajelor ori primeai șezlongul gratis dacă făceai consumație de 10 euro,ori era 5 euro de persoana la Golden Beach. Noi am fost la începutul lunii”;
„Incearca si la Golden Beach, e mai lesne, 15 euro in consumatie si șezlong cu saltea nu cu plasa de tantari. Dar de ce sa faci, barosaneala”;
„E decent. La Scala ați fost? Un milion un burger”, au fost unele dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”