Radu Mazăre se pregătește să plece din România. Angajează oameni care să îl ajute peste hotare

Radu Mazăre se pregătește să plece din România. Angajează oameni care să îl ajute peste hotare
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Radu Mazăre își face planuri după ce a ieșit din închisoare și se pregătește să plece din România. Ba mai mult, caută oameni care să îl ajute în țara în care va merge să facă bani.

Pentru ce funcții caută angajați

Fostul edil al Constanței vrea să se întoarcă în Zanzibar alături de soția și copilul care urmează să se nască. El vrea să își reia și viața profesională, drept pentru care va angaja câțiva oameni care să îl ajute peste hotare, informează Cancan.

Astfel, el caută o bonă pentru că cei doi vor avea nevoie de ajutor când se va naște copilul, adică luna viitoare, iar pentru că va deschide hotelul de 1,5 milioane de euro va avea nevoie și de un bucătar-șef.

Se va ocupa de hotel

Mantasaly Resort, din Zanzibar, a fost închis din cauza pandemiei de Covid-19, dar și pentru că Radu Măzare avea probleme cu legea în România. Acesta a investit foarte mulți bani în hotel, iar veniturile au fost pe măsură. Resortul se întinde pe un teren de 1,8 hectare, are 16 bungalowuri, acces la mare, restaurant, piscină, sală de fitness și sporturi acvatice.

Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul Polaris din 2022, dar și în cel al retrocedărilor ilegale de terenuri din 2019. Pentru că a scăpat de închisoare, vrea să își reia viața, atât profesională, cât și personală, și se întoarce în țara lui preferată, Zanzibar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”