De când ar fi fost, de fapt, Kate Middleton, bolnavă de cancer: „Familia regală a ascuns toate simptomele”

De când ar fi fost, de fapt, Kate Middleton, bolnavă de cancer: Familia regală a ascuns toate simptomele
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Tot ceea ce se întâmplă întotdeauna în jurul sau în nucleul interior al familiilor regale este capabil să genereze o mare furtună. Familia regală britanică e intens în centrul atenției mass-media de ceva vreme și asta din cauza bolii suferite de unul dintre membrii săi, Prințesa de Wales, Kate Middleton.

Kate Middleton a spus că ar fi avut cancer încă din 2022

Kate a surprins întreaga planetă cu un videoclip în care a dat vestea mult așteptată că și-a încheiat în sfârșit tratamentul de chimioterapie. Ea chiar a mărturisit cât de grea a fost această călătorie: „Călătoria vindecării de cancer este terifiantă și imprevizibilă”.

La emisiunea TV ‘Fiesta’, de la Telecinco, unde a fost urmărită mereu foarte îndeaproape starea de sănătate a prințesei, s-au dezvăluit toate informațiile pe care Casa Regală Britanică le-a ținu secrete pe acest subiect.

Concha Calleja a amintit de poza de Crăciun 2023, o dată cheie din moment ce, după aceasta, Kate nu a mai apărut public până la videoclipul în care și-a anunțat boala. La două zile după Crăciun, a fost internată de urgență la spital.

Potrivit lui Concha, ar fi putut avea cancer pe tot parcursul anului 2023 și chiar în 2022, totuși, simptomele ei au fost camuflate. Pe 27 decembrie, Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, o operație foarte importantă: „Îmi spun că medicii au avut o singură șansă ca ea să se facă bine. Dacă intervenția n-ar fi reușit, procesul ar fi fost ireversibil.”

Despre șederea ei în Statele Unite, pe care Familia Regală Britanică a negat-o, emisiunea a dezvăluit că s-a aflat în Clinica Anderson, unde Kate a urmat un tratament de câteva săptămâni: „Nu e chiar chimioterapie, ci un tratament complementar, alternativ” cu referire la ultimul videoclip al lui Kate care anunța încheierea chimioterapiei, colaboratorul a afirmat că regelui Charles al III-lea „nu i-a plăcut deloc”, deși a spus că „atât el, cât și Camilla sunt foarte fericiți că acest tratament de chimioterapie s-a încheiat și că speră că boala a intrat în remisie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”