În ce stare se află Valentin Mihăilă? Medicii au dat verdictul în cazul accidentării sale

În ce stare se află Valentin Mihăilă? Medicii au dat verdictul în cazul accidentării sale
Valentin Mihăilă. Sursa foto: Hepta.ro / Zuma Press / Luca Amedeo Bizzarri

Valentin Mihăilă a efectuat o serie de investigații medicale după ce n-a dus la bun sfârșit meciul dintre echipa sa, Parma și Udinese, care s-a terminat cu 3-2 pentru echipa adversă.

Mihăilă nu a mai putut continua jocul

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost lovit în meciul dintre Parma și Udinese de către Keinan Davis. Mihăilă nu a mai putut continua jocul, fiindu-i imposibil de a călca cu piciorul drept și părăsind terenul cu ajutorul echipei medicale a Parmei, potrivit click.ro. 

Primele investigații medicale au arătat că fotbalistul suferă de o ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului, accidentare care i-ar fi impus o pauză de cel puțin șase luni. Totuși, testele ulterioare au arătat că jucătorul naționalei a suferit doar o contuzie, ceea ce înseamnă că revenirea lui va fi mai rapidă.

Mihăilă este estimat la o valoare de 2,8 milioane de euro de către Transfermarkt și se află în contract cu Parma până în vara lui 2027.

Mihăilă este apt pentru selecționata lui Mircea Lucescu

„Mihăilă trebuie să o țină tot așa, întotdeuna este periculos, atunci când atacă spațiile în viteză. Este capabil să găsească poarta cu regularitate și în Serie A. Schimbarea sa? A fost o lovitură”, a spus antrenorul italian Fabio Pecchia, la finalul meciului.

Deși situația lui a fost critică, Mihăilă a mers să salute galeria, cu toate că avea piciorul protejat cu o orteză și șchiopăta. În ciuda situației actuale, fotbalistul este apt pentru selecționata lui Mircea Lucescu în Liga Națiunilor, unde următorul meci va fi cu Cipru, în deplasare, pe 12 octombrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)