Tănase Stamule, după ce a citit „ideile politice” ale lui Mircea Geoană: E corect să știm ce păreri au candidații despre economie. E foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele

Tănase Stamule, după ce a citit „ideile politice” ale lui Mircea Geoană: E corect să știm ce păreri au candidații despre economie. E foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele
Sursa foto: Facebook / Tănase Stamule

Tănase Stamule (PNL) a comentat „ideile politice” ale lui Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidențiale, și a declarat că „e totuși corect să știm ce păreri au candidații atunci când vine vorba despre economie” și „e foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele”.

Tănase Stamule, despre „ideile politice” ale lui Mircea Geoană

Liberalul a comentat afirmațiile candidatului despre sistemul de impozitare din România.

„Din curiozitate politică am citit o parte din ideile politice ale domnului Mircea Geoană. Am aflat că nu este împotriva impozitării progresive deoarce «cota unică și-ar fi trăit traiul». Mai spune domnul Geoană că dacă totuși păstrăm cota unică, să ducem totul la 16%, respectiv creșterea impozitului pe venit de 10% la 16%, creșterea impozitului pe dividende de la 8% la 16%, eliminarea facilitaților în IT, construcții, agricultură, creșterea impozitului pe investițiile la bursă,etc.

La sfârșitul părerilor despre economie concluzionează totuși că dacă vrem să trăim ca în vest e nevoie de impozitare progresivă fiindcă cei de afară trăiesc mult mai bine fiindcă plătesc taxe mult mai mari.

Acum nu știu cine i-a gândit programul economic domnului Geoana însă e corect totuși să știm ce păreri au candidații atunci când vine vorba despre economie. E foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele!”, afirmă Tănase Stamule, marți, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)