Cum va fi vremea vineri, 13 septembrie. Vor fi averse consistente în unele zone

Cum va fi vremea vineri, 13 septembrie. Vor fi averse consistente în unele zone
Foto: Pixabay

Vineri, 13 septembrie, vor fi averse consistente, cu tunete, fulgere și condiții de grindină, în unele zone ale țării. Temperatura maximă va fi de 32 de grade.

Cum va fi vremea vineri, 13 septembrie

În Dobrogea și Bărăgan vreme va fi soare și un vânt ceva mai insistent. Temperaturile vor atinge 30 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei va fi atmosferă însorită, însă după lăsarea nopții se înnorează și apar averse cu tunete și fulgere.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi o zi cu vreme schimbătoare, însă ploile vin doar în zonele de deal și de munte. Temperaturile cresc cu 4…5 grade față de ziua anterioară.

În nordul Transilvaniei și Maramureș va fi atmosferă instabilă, perioade cu averse care pot lăsa în urmă cantități mai însemnate de apă. Maxima se apropie de 27 de grade.

În vestul țării va fi vreme neplăcută și mai multe reprize cu ploi zgomotoase. Temperaturile vor atinge 22 de grade.

În Transilvania aversele apar pe partea vestică și vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări de vânt.

În Oltenia vor fi ploi zgomotoase, destul de abundente, mai ales după-amiază și seara.

În sudul României va fi vreme frumoasă, dar mai vin și câteva ploi în zonele de deal și de munte. Maxima se apropie de 32 de grade.

Vremea în București

În Capitală, vremea devine călduroasă. La amiază se ating 31 de grade. Spre seară și la noapte, se adună norii, vor fi averse și vântul vă creste în intensitate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”
11:23 - PSD decide luni dacă susține amendamentul care i-ar permite lui Iohannis să candideze la parlamentare. Mihai Tudose: I-a dat serviciu lui Ciucă de câteva ori și Ciucă îi întoarce acum favoarea (VIDEO)
11:09 - Nintendo dă în judecată o firmă de jocuri video pentru jocul Palworld supranumit „Pokemon cu arme”
11:05 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Nicușor Dan: „Vom crea o conectare intituțională între Primăria Generală și Guvernul României” (VIDEO)