Nicolae Ciucă: „În momentul de față, principalul contracandidat este Marcel Ciolacu”

Nicolae Ciucă: În momentul de față, principalul contracandidat este Marcel Ciolacu
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi seara că principalul său contracandidat la alegerile prezidențiale este Marcel Ciolacu:

„În momentul de față, principalul contracandidat este Marcel Ciolacu, pentru că este liderul Partidului Social Democrat, partid cu bază consistentă în electoratul din România.

(Ceilalți) nu reprezintă un pericol. Sunt contracandidați, îi tratăm cu respectul cuvenit pentru un contracandidat. Dar cel care, cu adevărat, reprezintă o provocare pentru turul al doilea este Marcel Ciolacu”, a spus Nicolae Ciucă, la Antena 3.

Întrebat de ce l-ar alege românii în detrimentul lui Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a răspuns:

„Aici cred că intervine partea de competențe dobândite de-a lungul timpului în cariera profesională a fiecăruia dintre noi. Și, așa cum foarte bine se știe, am făcut totul de-a lungul timpului, urcând treaptă cu treaptă în carieră, trudind alături de colegii mei, de camarazii mei pe care îi voi respecta toată viața mea.

Pentru că, știți care este chestiunea? În viață, nu datorită nouă suntem ceea ce suntem. Suntem ceea ce suntem pentru că am făcut parte dintr-un colectiv de oameni, am muncit alături de ei, am trudit alături de ei, ne-am sacrificat alături de ei, am muncit unii pentru alții. De aceea îmi vine greu să vorbesc despre mine”, a răspuns liderul PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”
11:23 - PSD decide luni dacă susține amendamentul care i-ar permite lui Iohannis să candideze la parlamentare. Mihai Tudose: I-a dat serviciu lui Ciucă de câteva ori și Ciucă îi întoarce acum favoarea (VIDEO)
11:09 - Nintendo dă în judecată o firmă de jocuri video pentru jocul Palworld supranumit „Pokemon cu arme”
11:05 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Nicușor Dan: „Vom crea o conectare intituțională între Primăria Generală și Guvernul României” (VIDEO)
11:03 - Un elev de 10 ani de la școala japoneză din China a murit după ce a fost înjunghiat
10:59 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Anticipăm că nu va fi nevoie de blocarea traficului prin pasaj / Pasajul Lujerului, Pasajul Obor și podul de pe București-Ploiești sunt mai rele / Inadvertență în documentația depusă de PS4 (VIDEO)
10:46 - 7 judeţe intră sub cod galben de ploi până la ora 21. Zonele vizate de averse însemnate cantitativ