Mario de Mezzo (PNL):“Când domnul Ciucă își câștiga stelele de general în teatrele de operațiuni, domnul Geoană se bucura pentru o noapte că este președintele României” (VIDEO)

Mario de Mezzo (PNL):“Când domnul Ciucă își câștiga stelele de general în teatrele de operațiuni, domnul Geoană se bucura pentru o noapte că este președintele României (VIDEO)
Foto: Mario De Mezzo / Facebook

Primarul orașului Slatina, Mario de Mezzo, a răspuns într-o intervenție pentru emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat, la atacurile virulente lansate de Mircea Geoană la adresa președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Mario de Mezzo a precizat despre Mircea Geoană că încearcă să se remarce “pe ultima sută de metri” prin atacarea virulentă a contracandidaților săi:

“Când domnul Ciucă își câștiga stelele de general în teatrele de operațiuni, domnul Geoană se bucura pentru o noapte că este președintele României.

Eu înțeleg că atunci când un candidat apare pe ultima sută de metri și apare în urma unor controverse, că este, că nu este, și vine cu un istoric de asemenea dificil, singura lui șansă să se remarce brusc și în fața unui public cât mai larg este să atace și să atace virulent și să îi atace pe ceilalți candidați.

Domnul Geoană era într-o vreme candidatul PSD-ului. Statutul dumnealui a fost extrem de incert în opinie publică, că va candida, că nu va candida…”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`