Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)

Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

O femeie din America aflată în vacanță în Dubai a decis să meargă la piscină, dar experiența nu a fost atît de plăcută pe cât se aștepta din cauza unui bărbat care a făcut un gest dezgustător.

Gestul care a dezgutat turista

Turista se afla la piscina hotelului în care era cazată și, la un moment dat, a auzit un sunet care a enervat-o și dezgustat-o, informează Cancan.

A postat un videoclip pe TikTok în care a povestit experiența prin care a trecut la piscină. Un bărbat care se afla în apropierea ei își tăia unghiile pe șezlong, ceea ce a dezgustat-o.

„Îmi citesc cartea, ignorând sunetul… Dar știu exact ce sunet este acesta. Un porc murdar își taie unghiile de la picioare la aproximativ 15 metri distanță de mine. Un bărbat, un bărbat în toată firea, își taie unghiile de la picioare lângă piscină. Nu pot. De ce mă șochează așa de tare felul de a fi al unor oameni?”, a spus ea în videoclip.

Gestul scârbos nu s-a oprit aici

Pe lângă acest fapt, bărbatul nu a știut ce să facă cu unghiile tăiate, iar el le-a scuturat de pe prosop lângă piscină. Turistei i-a venit foarte greu să creadă că cineva se poate comporta în acest fel și se întreba dacă doar ei i se pare deplasat gestul bărbatului.

Mulți dintre următitorii ei au reacționat la videoclip și au scris că și ei ar fi deranjați dacă cineva ar face acest lucru lângă ei, într-un spațiu public.

„Aș fi furios!”;

„De ce ai alege să o faci în jurul piscinei și NU în camera ta?!”, au fost unele dintre comentarii.

@itsakatylife Cutting your toenails in public? Are you kidding me? #ick #viral #fyp #trend #vibin #foryou #talks #storytime #toes #toenails #toenailclippings #gross #swimmingpool #publicpool #itendswithus #disgustang ♬ original sound – KATY

Urmăriți B1TV.ro și pe
`