Oprah Winfrey a întrerupt-o pe Meghan Markle în public. S-ar putea să fie sfârșitul prieteniei lor

Oprah Winfrey a întrerupt-o pe Meghan Markle în public. S-ar putea să fie sfârșitul prieteniei lor
Foto: Hepta.ro / Ferrari Press Agency / Variety

Oprah Winfrey este una dintre prietenele apropiate ale ducilor de Sussex. Aceștia s-au împrietenit în perioada în care Harry și Meghan i-au acordat un interviu realizatoarei emisiunii TV în care au povestit motivele pentru care au renunțat la funcțiile regale.

Ce a făcut Oprah

Dar, Oprah a umilit-o în public pe Meghan Markle. Aceasta din urmă ținea un discurs la deschiderea uneui librării din Santa Barbara, California, iar ea a fost întreruptă de către Oprah. Realizarea emisiunii TV a întârziat și deranja prin faptul că ea căuta un loc în primul rând. Pe lângă faptul că a întârziat, i-a și întrerupt discursul lui Meghan Markle, conform Cancan.

Toată scena a fost surprinsă de jurnalista Elizabeth Holmes. Ea a spus că „dintr-o dată, brusc apăruse Oprah, și ea spune „scuze” și eu spun că nu, nu trebuie niciodată să-ți ceri scuze. Un moment suprarealist.” Aceasta își ceruse scuze celor care stăteau în spatele ei.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte ca prințul Harry să împlinească 40 de ani. Dar, ducele de Sussex vrea o aniversare discretă, doar în familie, cu Meghan și cei doi copii ai lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`