Prințul Harry dezvăluie care a fost „cel mai frumos cadou” pe care l-a primit vreodată, chiar înainte să împlinească 40 de ani

Prințul Harry dezvăluie care a fost „cel mai frumos cadou” pe care l-a primit vreodată, chiar înainte să împlinească 40 de ani
Foto: Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

Pe măsură ce Prințul Harry se apropie de aniversarea a 40 de ani, pe 15 septembrie, el se gândește tot mai mult la viitor. După ani de auto-reflecție – descriși în cel mai bine vândut memoriu Spare – ducele de Sussex se concentrează acum să se bucure de viață alături de soția Meghan Markle și de copiii lor, Prințul Archie, 5 ani, și Prințesa Lilibet, 3 ani.

Prințul Harry pregătește un nou documentar pentru Netflix

Munca lui continuă cu Fundația Archewell, organizația non-profit pe care a fondat-o împreună cu Meghan și o serie de proiecte de divertisment prin contractul lor cu Netflix, inclusiv un viitor documentar difuzat în decembrie, care este centrat pe una dintre cele mai mari pasiuni ale sale – polo.

Dar, mai presus de toate, prioritatea prințului Harry rămâne paternitatea. Într-un răspuns pe e-mail către People, Harry spune: „Cel mai bun cadou care mi s-a oferit vreodată sunt, fără îndoială, copiii mei.

Îmi face plăcere să-i văd crescând în fiecare zi și îmi place să fiu tatăl lor.”
Harry plănuiește să-și sărbătorească ziua cea mare alături de Meghan și copiii lor, urmată de o întâlnire cu prieteni apropiați la nivel internațional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`