Traficul prin Pasajul Unirii, restricționat după un carambol

Traficul prin Pasajul Unirii, restricționat după un carambol
Sursa foto: Facebook / Primăria Sectorului 4

Traficul rutier prin Pasajul Unirii a fost restricționat, miercuri după-amiază, după un accident în care au fost implicate trei mașini, a anunțat Primăria Sectorului 4 într-o postare pe Facebook.

Carambol cu trei mașini în Pasajul Unirii

Primăria spune că în accident au fost implicate trei mașini.

„La această oră, traficul rutier prin pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Universitate către bulevardul Mărășești, este restricționat ca urmare a unui eveniment rutier soldat cu tamponarea a trei autoturisme”, afirmă Primăria Sectorului 4.

„În urma acestui incident, circulația autoturismelor a fost direcționată temporar pe deasupra tunelului rutier, pentru ca agenții Brigăzii Rutiere să efectueze cercetarea la fața locului”, mai notează instituția.

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

„Conform primelor informații, o persoană a necesitat îngrijiri medicale. Pentru pagubele produse domeniului public, urmează a se întocmi un proces verbal de constatare, astfel încât cheltuielile aferente reparațiilor să fie suportate de către persoana ce va fi identificată ca fiind răspunzătoare de producerea accidentului rutier”, se arată în același comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`