Tudose: PNL-iștii s-au înghesuit să se laude cu neimpozitarea pensiilor militarilor sub 3.000 de lei. De fapt, inițiativa e a PSD (VIDEO)

Tudose: PNL-iștii s-au înghesuit să se laude cu neimpozitarea pensiilor militarilor sub 3.000 de lei. De fapt, inițiativa e a PSD (VIDEO)
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose. Sursa foto: Captură Video - Partidul Social Democrat / Facebook

Președintele Consiliului Național al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, i-a acuzat pe PNL-iști că și-au asumat pe nedrept meritele pentru inițiativa privind neimpozitarea pensiilor militarilor sub 3.000 de lei. În fapt, a spus Tudose, inițiativa aparține PSD.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Tudose îi acuză pe PNL-iști că fură inițiativele politice

„Am auzit ieri cu stupoare o declarație a dlui Ciucă sau a PNL care spunea că dl președinte Ciucă a dat ordin ca PNL cu celeritate să genereze un text, Ministerul de Finanțe, prin care să rezolve situația militarilor. Problema e că exact cu o zi înainte a fost trimis de la Ministerul Muncii către Ministerul de Finanțe, deci de la un minister PSD la unul PNL, textul acestei Ordonanțe care intră azi.

După ce a ajuns la Ministerul de Finanțe, s-au înghesuit să facă declarații în acest sens, adică au început să revendice ei această inițiativă.

Ea a fost lucrată de săptămâna trecută, pentru luni doar a fost trimis textul dincolo. El a fost lucrat de săptămâna trecută, după ce premierul Ciolacu a constatat poziția PNL în Parlament.

Adică eu n-aș băga această categorie importantă – partea militară poliție, tot ce e purtător de uniformă – care n-au nicio vină că sistemul de dinainte nu a fost pe contributivitate și a fost acel sistem ocupațional cum e în toată lumea”, a declarat Mihai Tudose.

Tudose: PNL-iștii s-au opus în Parlament, acum spun că-i inițiativa lor

Acesta i-a întrebat apoi pe liberali „de ce s-au opus în Senat” dacă tot pretind acum că inițiativa este a lor.
„Eu am auzit că ei s-au opus ca nu cumva să fie o vulnerabilitate la candidatul lor la prezidențiale, să nu spună lumea ”liberalii au mărit pensii la militari, ca să-i mărească pensia lui Ciucă””, a continuat Tudose.
„Nu politizez, dar hai să nu fim ipocriți și să nu mințim”, a mai spus europarlamentarul PSD.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)