Accident violent în județul Arad. Un tânăr a murit și alte patru persoane sunt rănite, inclusiv trei copii

Accident violent în județul Arad. Un tânăr a murit și alte patru persoane sunt rănite, inclusiv trei copii
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un tânăr de 27 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite, marți, într-un accident rutier între localitățile Beliu și Seliștea, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, potrivit Agerpres.

Un tânăr a murit într-un accident în Arad

ISU Arad a precizat că în accident a fost implicată o singură mașină.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani”, au declarat reprezentanții ISU Arad.

Alte patru persoane rănite

În accident au fost rănite alte patru persoane, mai precis o tânără de 25 de ani și trei minori cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)